| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Indira Vladić Mujkić u Slike forumu; nemogu reći da je jedna od naj zgodnijih pjevačica,ali nije gabor...čisto ok izgleda,ali zato mogu reći da ... |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
![]() ![]() | Re: Indira Vladić Mujkić (Colonia) Bez skandala ? kako komentiras pojavljivanje bez gacica , kompanjonstvo sa svercerom automobila..itd ? Uh..oprosti...ovo je Hrvatska..ovo nisu skandali ![]()
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 27
Poruka: 30
![]() | Re: Indira Vladić Mujkić (Colonia) SuperDabar,nemoj srati kvake... Kao prvo,ako ne kužiš da ono nije pička,onda si mentalno retardiran. Ili suhog kurca pa tetu picu nisi još ni vidio. A matilda ? Pa mora da si gabor kad Tinu proglašavaš gadnom. Svi kompleksi svijeta u tebi su... I Indira mačko,ak stvarno muljaš sa autima,daj meni jednoga mazni,znam sve tvoje pjesme pa bi bilo u redu. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
![]() ![]() | Re: Indira Vladić Mujkić (Colonia) Citat:
Sto se Indire tice , moram priznat da me malo vuce na transvestita.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 27
Poruka: 30
![]() | Re: Indira Vladić Mujkić (Colonia) Kralj si. Nema što. Hajmo svi dovoditi u pitanje intelekt forumaša(i nisu neki lumeni,ruku na srce,inače bi se za vrijeme provedenom na floskulama,čitali npr. o Maxwellovim pločama).Najlakše je kada ti ponestane argumenata zadirati u narodnu riznicu pa se služiti kojekakvim isfuranim,trećerazrednim forama. Kao "kak si glup" ili finjački,u tvojoj maniri Ali ok,možda imaš 12 godina pa proces socijalizacije još traje. Primarna je zakazala. Jebi ga,posveti se sada sekundarnoj. Samo se kani izlizanih fora. Cijenim ljude sa stavom,otvorenim argumentima. Ti za to nisi sposoban. Vjerski fanatik,reklo bi se. Sorry,ali ne sjećam se previše prošlog posta(baš sam popio praxiten,idem pajkiti),ali vjerujem da je bio bez ovolike štange u guzici koju ti imaš. Iskreno,i ja mislim da malo baca na stranu. Ali je legenda. Ima stav,za razliku od tebe. ![]() Zadnji Uredio Mark121 : 03-04-08 u 01:03. |
| | |
![]() |
| Tagovi: colonia, indira, mujkic, vladic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

Kralj si. Nema što. Hajmo svi dovoditi u pitanje intelekt forumaša(i nisu neki lumeni,ruku na srce,inače bi se za vrijeme provedenom na floskulama,čitali npr. o Maxwellovim pločama).Najlakše je kada ti ponestane argumenata zadirati u narodnu riznicu pa se služiti kojekakvim isfuranim,trećerazrednim forama. Kao "kak si glup" ili finjački,u tvojoj maniri Ali ok,možda imaš 12 godina pa proces socijalizacije još traje. Primarna je zakazala. Jebi ga,posveti se sada sekundarnoj. Samo se kani izlizanih fora. Cijenim ljude sa stavom,otvorenim argumentima. Ti za to nisi sposoban. Vjerski fanatik,reklo bi se. Sorry,ali ne sjećam se previše prošlog posta(baš sam popio praxiten,idem pajkiti),ali vjerujem da je bio bez ovolike štange u guzici koju ti imaš. Iskreno,i ja mislim da malo baca na stranu. Ali je legenda. Ima stav,za razliku od tebe.