| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ivana Banfić u Slike forumu; Moja firma je organizirala događanje na kojem je pjevala Ivana Banfić. Žena je provela tri dana s nama u hotelu. ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Ivana Banfić Moja firma je organizirala događanje na kojem je pjevala Ivana Banfić. Žena je provela tri dana s nama u hotelu. Za nastup je izgledala odlično pod tonom šminke i prigušenim svjetlima. Međutim,sutra ujutro bez šminke je prestrašna,da je se uplašiš.Čak su i muški komentirali da joj ni sise ne izgledaju tako dobro po danu. Žena je metar i žilet,strašno je mršava a faca joj je katastrofalna. Ne bih vam poželjela da ju vidite dok jede,užas!!!!!
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Banfić Pa, ona je kalaštura
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Ivana Banfić Citat:
ovo gore nije opisano s nikakvom dozom neodobravanja za ono sto sam ja tada vidjela definitivno ne bih stavila pridjev - mrsavo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: banfic, ivana, ivana banfic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

Ma dobro sam ja rekla-nije taj očito nju vidio uživo