| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ivana Ergić u Slike forumu; ma baš je slatka, ja bi je poshevio... |
| | #21 (permalink) |
| Administrator | Re: Ivana Ergic ma baš je slatka, ja bi je poshevio ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 18-10-06 u 01:19. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Ergic ne znam bash... glupačica-znaš koja....ona debela prasica koju ne zelim ni imenovat-vishe od jednog puta... ma bilo je josh bisera al se ne mogu sjetit tochno... al napokon da si i ti sad nasho nekog normalnog ![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX Zadnji Uredio Kristijan : 18-10-06 u 01:49. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 85
![]() | Re: Ivana Ergic Neposredno nakon što je izabrana vidio sam nju i njezinog dečka kod autobusnog kolodvora. Najbolja stvar je da su joj neki tipovi dobacivali: "Ej, kako možeš imati tako ružnog dečka pa ti si miss. " ONLY IN CROATIA!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ergic, ivana |
« Drew Barrymore
|
Martina Hamp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.