| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ivana Ergić u Slike forumu; ...ima lijepe zube i velike oči ali opet niš posebno, prosjek...a i ne volim kratku kosu...... |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Dedina Greda Godina: 1
Poruka: 1,015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Ergic Oće neko skenirat taj Klik, pa da mi to usporedimo! Imam skener ali para nema, prosuo sam se na Story ovaj mjesec... posluš'o Sony-ja i jebiga! Sad bi ovaj kapetan gusar mogo to skenirat, zvjer je! ...ili Crni_ZG! Neznam ko bi drugi mogo otkad ste stavili svinjče onom Romanzessu Mi gladni dobrih skenova iz Klika! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Ergic zaista, slike u kliku su katastrofa, ti klikovci su sve lošiji i lošiji, a tako preslatka cura... ipak, hvala mab, rep+ ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-06
Poruka: 168
![]() | Re: Ivana Ergic Je cura je zakon, pogotovo mi se svida kak prica, kakav joj je nastup - vrlo je simpa, a i volim cure s takvom frizurom, nisam bas ljubitelj "prezenstvenih", a niti plasticnih cura. Tak izgleda jedna moderna i moguce inteligentna cura... Kad sam vec kod plastike, mislim si je ipak malo nosek sredila... ali samo nek ne dira nis drugo .Svejedno mi je cudno da je postala nasa miss. Mi uvijek odaberemo neku krampljavu isto ko i za Eurosong . Nasi izbori... nikad ih ne gledam, pa sam tako propustio i njezin izbor.Cheers! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ergic, ivana |
« Drew Barrymore
|
Martina Hamp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

ipak, hvala mab, rep+ 

.
. Nasi izbori... nikad ih ne gledam, pa sam tako propustio i njezin izbor.