| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Ivana Kujundžić u Slike forumu; ... |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 132
![]() | Re: Ivana Kujundžić Di je ona sada??Sjećam se dok je išla u 2 srednje pričala mi je da joj stari neda da se bavi manekenstvom dok ne završi srednju, a da će poslije toga citiram .."Milano, Pariz..."očito niš od tog, kaj je u zemlju propala?Znam da je nosila cro-a-porter...ali daleko je to od inozemne karijere za početak koje je vjerojatno prestara....al zgodna je, to stoji. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Dedina Greda Godina: 1
Poruka: 1,015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Kujundžić Citat:
![]() ![]()
__________________ Sva'ko 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za ZIP cijele kolekcije 10 osoba s Hrvatske scene po želji (81.000 slika, >20GB, 2735 komada) | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Kujundžić Citat:
Ma dobra je Ivana, iako bi ja stavio njenu duuugu nogu prije tih crta lica...
__________________ Sva'ko 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za ZIP cijele kolekcije 10 osoba s Hrvatske scene po želji (81.000 slika, >20GB, 2735 komada) | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 6
![]() | Re: Ivana Kujundžić oprosti ali njeno lice je i na toj slici koju si ti stavio VRLO SIMETRICNO što je opći kriterij ljepote.. a meni subjektivno i lijepo... navodno pakira kofere ili je vec u , ćini mi se Londonu, tako nekako sam cula.. tj sigurno ide, ali nisam sigurna za grad... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivana Kujundžić
__________________ Sva'ko 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za ZIP cijele kolekcije 10 osoba s Hrvatske scene po želji (81.000 slika, >20GB, 2735 komada) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 132
![]() | Re: Ivana Kujundžić ajd jebate napokon joj je manekenska karijera krenula ...ako se to tako može reći...ali mislim da je za neku karijeru vani zakasnila recimo karijeru u stilu helene šopar.....nije krenula na vrijeme...jedno vrijeme je hostesirala po auto showovima jeote karijere....najavljivane...sad vidim da je nosila cro a porter.....al opet nije to vani....to su gluparije....al kad se sjetim da je išla na miss hrvatske očito da niti nije imala ponude za vani..jer ko bi se vucarao tu po našoj sceni da imaš ugovor za radit vani....miss rvacke...right! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ivana, kujundzic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:22.