| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jadranka Kosor u Slike forumu; To je žena!!... |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 129
![]() | Re: Jadranka Kosor To je žena!! ![]()
__________________ http://scare.myminicity.com/ klikni jednom |
| | |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Jadranka Kosor O tom bi se dalo diskutirati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jadranka Kosor Otvoriš paštetu Jaca ispadne!! Otvoriš kolu, jaca ispadne... otvoriš Žuju, jaca ispadne... Otvoriš telku, jaca ispadne... Guziš malu, jaca ispadne... Stojiš na semaforu, eto jace djeli letke... pišeš na blogu, jaca ispadne... otvorim croportal, jaca... Pa pun mi je K:::: jace, jaca ispadne... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Godina: 63
Poruka: 85
![]() | Re: Jadranka Kosor Jaca je faca..... Ja radim kao maser i par puta je i ona došla na masažu. Kada se skine za masažu meni se tako znao dignut da sam mislio da će mi puknut gaće. a jedan put sam imao i sreće ali neću ovdje o tome.... Uglavnom, žena je tako jebozovna, a tek kako pu..! Živjeli ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jadranka, kosor |
« Anna Falchi
|
Ana Rucner »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.