| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jasmina Bitevija u Slike forumu; Ma da, eto kako muškarci razmišljaju... onda bi svi koji imaju maloga trebali ić na povećanje, nažalost ... |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jasmina Bitevija Ma da, eto kako muškarci razmišljaju... onda bi svi koji imaju maloga trebali ić na povećanje, nažalost to je nemoguće ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jasmina Bitevija Citat:
..nisu svi savršeni, treba znati cijeniti prirodnu ljepotu a ne poticati američki trend plastificiranja da bi se zadovoljilo nečijim glupim standardima...ma neću više ništa dodati, Wamp je sve drugo rekla.....
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jasmina Bitevija ...istina- ja sam 175 i imam 63 i sad izgledam debelo..inače mi je 58 normal.. a 60 na 180 je baš manekenska mjera...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-04-06 Godina: 22
Poruka: 922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jasmina Bitevija
__________________ http://scan.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitevija, jasmina |
« Jelena Orešković
|
Katy Perry »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:22.

...ja imam 173cm i 62kg a mršava sam tj. normalna, dok ona 180cm i ima samo 60 kg
to ovisi i o građi