| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Karleuša u Slike forumu; ..hehehe....zena je u debeloj banani....kao ono POLNI ORGAN......i DEFINITIVNO MOZAK..(za one koji su vidjeli njezin video-... |
| | #21 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jelena Karleuša ..hehehe....zena je u debeloj banani....kao ono POLNI ORGAN......i DEFINITIVNO MOZAK..(za one koji su vidjeli njezin video-clip)...ali sam moral malu eowyn nasrditi jer me proganjala ko vjesticu.... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Karleuša jadna eowyn ma pusti ti njih, ja cu te branit![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Karleuša Citat:
fuj odvratna je izgleda ko mongoloid a tijelo nikakvo! brrr
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelena, karleus a |
« Višnja Pevec
|
Paola Poljak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.