| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Karleuša u Slike forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan tko se svađa taj se voli, opće poznati i živa istina ....po toj logici bi eowyn ... |
| | #41 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Jelena Karleuša Citat:
....po toj logici bi eowyn i ja bili strastveni ljubavnici....hahaha.... a kad tamo...... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Jelena Karleuša Ma daj čovječe FUJ!!..na više tema sam ovo odgovorio, jer ne kužim kako se nekom može sviđat ovako ružna žena... Obično kažem da nema ružnih cura/žena, al uvijek se nađe crna ovca... Radije bi da se otvori tema o eowyn, pa da eowynu facu gledam ,nego ovo stvorenje.. FUJ!!!
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Jelena Karleuša Citat:
Zašto ne?! , bar bi ovim karleušoljubcima bilo jasno kad vide njenu sliku da je ko muško a kad tvoju sliku vide da vide što je prava žena, onda valjda ne bi otvarali ovakve teme pa da ja moram pazit da ne osljepim od ove Karleuše.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Karleuša ma vec smo nagovarali eowyn , al ona nece!! :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelena, karleus a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:01.

a 

FUJ!!!
Nema, ne može
: