| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Maroš u Slike forumu; 1. JELENA MAROŠ, 19 godina; Split; Visina: 180 cm Završila je I. gimnaziju u Splitu; Govori engleski i španjolski; Ž... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-06 Lokacija: Rijeka Godina: 37
Poruka: 50
![]() | Jelena Maroš 1. JELENA MAROŠ, 19 godina; Split; Visina: 180 cm Završila je I. gimnaziju u Splitu; Govori engleski i španjolski; Željela bi upisati pravo; Obožava more, sunce, glazbu, a najviše od svega voli plesati; Ove jeseni planira upisati pravo i završiti ga u roku.
__________________ SANDRO 051 FIUME Zadnji Uredio sandro051 : 04-04-07 u 07:35. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-06
Poruka: 104
![]() ![]() | Re: Jelena Maroš koja je ovo tuka najvise se voli gaziti sa ovima st-prezime autima ka sta je bia st condic itd ... umisljena ko kurac prije dvi godine se oblacila ka prvoklasna kurva po bacama a sa je velika kraljica missica sta vec koliko znam pala je razred jer vidim da svi forsirate kao to neno obrazovanje u prvoj gimnaziji di niko nemoze past osim ako se stvarno ne potrudi za to ko je sa pegla znam da sma cita u globusu da je isto nek ilova djir i da sumljaju u regularnost natjecanja zbog njega |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 10
![]() | Re: Jelena Maroš jaoooo.....ajme.....koji ste gadovi ljubomorni...sve me sram gdje živim zbog ovakvih poput vas. Sakrili se iza tipkovnica pa pljujete. Prave face,svaka čast. A ti "manekenko" -dobar ti je nick... naravno da ćeš prva pljuvat ovu ljepoticu Jelenu jer bi i sama htjela biti ONA al ti nejde jer ti je duša ružna a vjerovatno i ti sama(ma ustvari možeš biti i najljepša ali si za mene čisti otpad jer ti je duša ružna). Jelena, samo naprijed prekrasna si cura ali fakat prekrasna, zaslužila si ovu titulu a ovakvih ljubomornih gadova će uvijek bit u zemlji kojoj živimo, nažalost! Ali isplati se živjeti u ovoj prekrasnoj zemlji zbog dragih i normalnih ljudi, tko da uživaj a ovi jalnici nek počivaju u svojem pokvarenom podzemlju punom zloćeste truleži. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelena, maros |
« Tanja Tomić
|
Monica Leigh »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.