Stranica 2 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 54

Jelena Maroš

Raspravljate o temi Jelena Maroš u Žene forumu, dio Slike foruma; Rođo, na čemu si ti?...

Starter Avatar od korisnika unknown_soldier
    Datum registracije
    26-01-07
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Re: Jelena Maroš

Rođo, na čemu si ti?
    "Velika je nesreća kad čovjek ne zna što hoće, a prava katastrofa kad ne zna što može."

Starter
    Datum registracije
    14-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

ja čist kume. A ovi svi "na" jalu...idu mi više...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika manekenka
    Datum registracije
    03-12-06
    Poruka
    3,222
    Liked
    0 times

nitko ne pljuva,samo mislim da nema sanse u finalu svijeta,a to ces i sam vidjet i uvjerit se inzane a ko je taj st condic?njen bivsi ili sadasnji
    Zadnji Uredio manekenka : 16-05-07 u 20:49

Starter
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    28
    Poruka
    40
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
    nitko ne pljuva,samo mislim da nema sanse u finalu svijeta,a to ces i sam vidjet i uvjerit se inzane a ko je taj st condic?njen bivsi ili sadasnji
    ne pljuje si htjela reć?

Regularni forumas Avatar od korisnika vexla
    Datum registracije
    15-10-06
    Poruka
    397
    Liked
    1 times

treba je gadna ko ponoć em špekasta, em okrugloglava. da ju ubodeš iglom, ispuhala bi se ko balon.
    Dodane Slike Dodane Slike
    Jagshemash!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika manekenka
    Datum registracije
    03-12-06
    Poruka
    3,222
    Liked
    0 times

da house,,sory hehe imamo leksikografa vexla potpisujem

Starter
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    28
    Poruka
    40
    Liked
    0 times

da house,,sory hehe imamo leksikografa vexla potpisujem
    i ja potpisujem gore navedeno. meni se nimalo ne sviđa. baš mi pari seljanka.

Starter
    Datum registracije
    14-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

joj kaj bi volel vidjet vaše face koji pljujete pa da vidimo tko je salast i seljak. Mogu vas sve zamislit prištave i nakaradne kompleksaše.

Regularni forumas Avatar od korisnika inzane
    Datum registracije
    31-10-06
    Poruka
    104
    Liked
    0 times
    bivsi jebac

citao sam prije nekoliko mjeseci il globus il nacional da sad ima nekog jakok jebaca i da je "namistia" izbor bas me puno ne zanima pa nisam zapamtio ime

inace u clancima po novimana sam vidja kako je kao pametna prica grcki latinski blablbal a tuka pala razred u skoli u kojoj niko skoro to ne uspijemo ako se iti malo potrudi

Citat Pravi autor: mrsascha Pogledaj Poruke
    jaoooo.....ajme.....koji ste gadovi ljubomorni...sve me sram gdje živim zbog ovakvih poput vas. Sakrili se iza tipkovnica pa pljujete. Prave face,svaka čast. A ti "manekenko" -dobar ti je nick... naravno da ćeš prva pljuvat ovu ljepoticu Jelenu jer bi i sama htjela biti ONA al ti nejde jer ti je duša ružna a vjerovatno i ti sama(ma ustvari možeš biti i najljepša ali si za mene čisti otpad jer ti je duša ružna). Jelena, samo naprijed prekrasna si cura ali fakat prekrasna, zaslužila si ovu titulu a ovakvih ljubomornih gadova će uvijek bit u zemlji kojoj živimo, nažalost! Ali isplati se živjeti u ovoj prekrasnoj zemlji zbog dragih i normalnih ljudi, tko da uživaj a ovi jalnici nek počivaju u svojem pokvarenom podzemlju punom zloćeste truleži.

hahah je samo jelena cuje i u lice ove komentare ) ili kako ti zoves pljuvanje
    Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 17:06

Regularni forumas Avatar od korisnika maxie
    Datum registracije
    21-03-07
    Starost
    31
    Poruka
    490
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mrsascha Pogledaj Poruke
    jaoooo.....ajme.....koji ste gadovi ljubomorni...sve me sram gdje živim zbog ovakvih poput vas. Sakrili se iza tipkovnica pa pljujete. Prave face,svaka čast. A ti "manekenko" -dobar ti je nick... naravno da ćeš prva pljuvat ovu ljepoticu Jelenu jer bi i sama htjela biti ONA al ti nejde jer ti je duša ružna a vjerovatno i ti sama(ma ustvari možeš biti i najljepša ali si za mene čisti otpad jer ti je duša ružna). Jelena, samo naprijed prekrasna si cura ali fakat prekrasna, zaslužila si ovu titulu a ovakvih ljubomornih gadova će uvijek bit u zemlji kojoj živimo, nažalost! Ali isplati se živjeti u ovoj prekrasnoj zemlji zbog dragih i normalnih ljudi, tko da uživaj a ovi jalnici nek počivaju u svojem pokvarenom podzemlju punom zloćeste truleži.
    WTF?????

Lajkaj nas na Facebooku