Stranica 4 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 54

Jelena Maroš

Raspravljate o temi Jelena Maroš u Žene forumu, dio Slike foruma; bila sa sponzorima split?-haha . koliko znam imala je dosad tri momka, I ODAKLE OVOJ BUDALI DA JE PALA RAZRED ...

Starter Avatar od korisnika RudolfCRO
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Jelena Maroš

bila sa sponzorima split?-haha . koliko znam imala je dosad tri momka, I ODAKLE OVOJ BUDALI DA JE PALA RAZRED ?. a vi da na ista licite nebi se svađali jel ona lipa ili ružna(svak normalan vidi da je lipa). jebiga uvik je bilo ljubomornih ljudi i uvik ce ih bit. ZA JELENOM SE OKRECE CILI SPLIT, A ZA VAMA SAMO MATER KAD KREVET NE SREDITE.HIHI

Starter
    Datum registracije
    26-08-07
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Jelena je 100% lipa a imala je najmanje vec 5 momaka, a to je definitivno.
    A to da se cili split okrece za jelenom to je istina, veci dio od njih jer znaju da je sponzorusa. Mala je i lipa i sipaticna ali joj je to velika mana!!!!

Starter Avatar od korisnika RudolfCRO
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

naravno da svaka zenska ima neku manu, al kad pogledas druge lipe i poznate zenske u hrvatskoj, ona je jedna od rijetkih normalnijih....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika hajduk1991
    Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Dobra, danas je prvi put vidija u novinama, došla iz Italije sa nekim Talijanskoim glumcom iz Čarolije!
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

Starter
    Datum registracije
    29-01-06
    Starost
    36
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

mala je bomba,kad je vidin po gradu ,noge mi se osjecu,ma nemate je vi sta gadit,prejebeno izgleda.

Starter
    Datum registracije
    07-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

zgodna, ali zacudo atraktivnija ko plavusa.

Starter
    Datum registracije
    08-01-07
    Starost
    31
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

zenska je savrsena, tijelo za 10 i jako simpaticna!

Starter
    Datum registracije
    28-05-07
    Starost
    28
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mrsascha Pogledaj Poruke
    jaoooo.....ajme.....koji ste gadovi ljubomorni...sve me sram gdje živim zbog ovakvih poput vas. Sakrili se iza tipkovnica pa pljujete. Prave face,svaka čast. A ti "manekenko" -dobar ti je nick... naravno da ćeš prva pljuvat ovu ljepoticu Jelenu jer bi i sama htjela biti ONA al ti nejde jer ti je duša ružna a vjerovatno i ti sama(ma ustvari možeš biti i najljepša ali si za mene čisti otpad jer ti je duša ružna). Jelena, samo naprijed prekrasna si cura ali fakat prekrasna, zaslužila si ovu titulu a ovakvih ljubomornih gadova će uvijek bit u zemlji kojoj živimo, nažalost! Ali isplati se živjeti u ovoj prekrasnoj zemlji zbog dragih i normalnih ljudi, tko da uživaj a ovi jalnici nek počivaju u svojem pokvarenom podzemlju punom zloćeste truleži.
    jaooooo ovo je najjadniji i najsmijesniji pokusaj vrijedanja/opravdavanja koji sam ikada procitao

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika CroSoul
    Datum registracije
    06-06-07
    Poruka
    842
    Liked
    0 times

Vidio sam par puta Jelenu i mala stvarno odlično izgleda...meni je bila još bolja kad je bila plavuša iako i sada izgleda odlično i ima stvarno tijelo za 5

Top Uploader Avatar od korisnika m4dzg
    Datum registracije
    30-04-07
    Poruka
    3,381
    Liked
    260 times

...
    Dodane Slike Dodane Slike

Lajkaj nas na Facebooku