| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Maroš u Slike forumu; bila sa sponzorima split?-haha . koliko znam imala je dosad tri momka, I ODAKLE OVOJ BUDALI DA JE PALA RAZRED ?. ... |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-07 Godina: 24
Poruka: 2
![]() | Re: Jelena Maroš bila sa sponzorima split?-haha . koliko znam imala je dosad tri momka, I ODAKLE OVOJ BUDALI DA JE PALA RAZRED ?. a vi da na ista licite nebi se svađali jel ona lipa ili ružna(svak normalan vidi da je lipa). jebiga uvik je bilo ljubomornih ljudi i uvik ce ih bit. ZA JELENOM SE OKRECE CILI SPLIT, A ZA VAMA SAMO MATER KAD KREVET NE SREDITE.HIHI |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: Jelena Maroš Jelena je 100% lipa a imala je najmanje vec 5 momaka, a to je definitivno. A to da se cili split okrece za jelenom to je istina, veci dio od njih jer znaju da je sponzorusa. Mala je i lipa i sipaticna ali joj je to velika mana!!!! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jelena Maroš Dobra, danas je prvi put vidija u novinama, došla iz Italije sa nekim Talijanskoim glumcom iz Čarolije!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-05-07 Lokacija: uazreb Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Re: Jelena Maroš Citat:
ovo je najjadniji i najsmijesniji pokusaj vrijedanja/opravdavanja koji sam ikada procitao ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jelena, maros |
« Tanja Tomić
|
Monica Leigh »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:35.