Jelena je 100% lipa a imala je najmanje vec 5 momaka, a to je definitivno.
A to da se cili split okrece za jelenom to je istina, veci dio od njih jer znaju da je sponzorusa. Mala je i lipa i sipaticna ali joj je to velika mana!!!!
Raspravljate o temi Jelena Maroš u Žene forumu, dio Slike foruma; bila sa sponzorima split?-haha . koliko znam imala je dosad tri momka, I ODAKLE OVOJ BUDALI DA JE PALA RAZRED ...
Jelena je 100% lipa a imala je najmanje vec 5 momaka, a to je definitivno.
A to da se cili split okrece za jelenom to je istina, veci dio od njih jer znaju da je sponzorusa. Mala je i lipa i sipaticna ali joj je to velika mana!!!!
naravno da svaka zenska ima neku manu, al kad pogledas druge lipe i poznate zenske u hrvatskoj, ona je jedna od rijetkih normalnijih....
Dobra, danas je prvi put vidija u novinama, došla iz Italije sa nekim Talijanskoim glumcom iz Čarolije!
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
mala je bomba,kad je vidin po gradu ,noge mi se osjecu,ma nemate je vi sta gadit,prejebeno izgleda.
zgodna, ali zacudo atraktivnija ko plavusa.
zenska je savrsena, tijelo za 10 i jako simpaticna!
Vidio sam par puta Jelenu i mala stvarno odlično izgleda...meni je bila još bolja kad je bila plavuša iako i sada izgleda odlično i ima stvarno tijelo za 5
...