| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Jelena Urukalo u Slike forumu; ne znam zašto nema niišta od nje cura je prelijepa... |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-12-07 Lokacija: Paradise city Godina: 25
Poruka: 852
![]() | Re: Jelena Urukalo a mozda i cetvrta zavrsi nikad neznas. jele ide na rekord
__________________ I know that I was born and I know that Ill die. The in between is mine. I am MINE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 48
![]() | Re: Jelena Urukalo u ovih tjedan dana nije izrekla nista pametno!ja je znam pa znam da u cijelom zivotu nije izrekla nista pametno,al dobro... samo se smije i smijehom prikriva nisku inteligenciju! u školi joj je razrednica rekla da ju je vidjela kako bježi iz škole sa onom prijateljicom koja je pala razred.A njen odgovor je bio:"Ja taj dan nisam bježala.A nemam ni pojma o kome pričate,al znam da ta cura s kojom ste me vidjeli nije pala razred!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

nevjerojatno