Raspravljate o temi Jessica Alba u Žene forumu, dio Slike foruma; narasle cice?!...
sin city2 je najavljen za 2009... valjda ce izgubit posljedice trudnoce do tad...![]()
Nema nema i nema... De kog briga za ovakve slike, ima li ko neke di ej gola? To sam svugdej tražio.
Hello Michael,i want we play the game.
Evo već 2 god. pratim ovu temu i ima zanimljivih slika , ali ja sam tu zbog izjava dviju najljepših cura na svijetu i onda ću dodat par slika
Jessica Alba kaže : Poznavatelji holivudskih struja tvrde kako Jessica Alba još nije ušla u A kategoriju glumaca, no ona, čini se, ne misli tako. "Halle Berry, Jennifer Lopez i ja smo jedine glumice koje nisu BJELKINJE, a mogu otvoriti film"
Rihanna kaže : Rihanna Picked On At School For Being 'White' - “I was a little confused as a kid because I grew up with my mum, and my mum is black. So I was cultured in a very ‘black’ way. But when I go to school, I’m getting called ‘WHITE ‘ .They would look at me and would curse me out. I didn’t understand."
Ljudi mene uvjeravaju Alba ti je bjela , Rihanna crna - ja sam oduvijek tvrdio da su iste boje ( kao većina ljudi koja ide na more preko ljeta [ i ja ] ) - a ta boja je - zaključite sami nakon slika
![]()
![]()
![]()
![]()
[/URL]
![]()
![]()
Moj zaključak je slijedeći..ne treba razbijat glavu oko toga dal su crne ili bijele..meni su obje top notch..svaki komentar je suvisan..
In German, AMG is pronounced " I am Ghey"