No Guru, No Method, No Teacher
Ovo je već postalo smiješno...
najprije maca stavi slike,
pa ja dodam još neke,
da bi na kraju ovaj šupak stavio iste te slike od nas oboje,
a da ne kvota nijednog....
možda bi i shvatila da su to neke slike
iz časopisa,
ali koga briga što je ona obukla na 50 skoro istih slika?
btw. šupak samo sebe kvota,
ne znam jeli to neki poremečaj, ili čovjek samo
nema život....
kako bilo, morat ću ga staviti na ignore listu.
![]()
My soul is painted like the wings of butterflies...
draga curo,
valjda si dovoljno bistra da vidiš da se nitko dosad nije žalio na dodatke osim tebe.Dodaci (bili oni isti ili ne) su se na ovom forumu stavljali davno bez da je se itko bunio prije nego si se ti pojavila i počela uvodit 'promjene'. zar nije malo degutantno komentirat curu koja ti se ne sviđa da je odvratna, ružna, transić etc..?
prvo sebe pogledaj u ogledalo pa komentiraj druge i uspostavljaj dijagnoze.
i evo samo za tebe još dodataka
![]()
Nemam zaista ništa protiv dodataka, ali neke slike se stvarno znaju ponavljati što postaje iritantno.
No Guru, No Method, No Teacher
šupka na ignore????
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Ukoliko možete izbjeći ponavljanje slika napravite to, ali ako vam se ne da provjeravati više (4, 5...) stranica unazad i to je ok...
Na ovom podforumu SVE 'on' slike su dobrodošle dok god se u potpunosti ne iskorijeni spamm (ako to ikad bude).
Dodaci su uredu, pazite na reposte ali ne "pod cijenu života"![]()
Zadnji Uredio F4U Corsair : 06-10-09 u 15:07
Neizmjerno je dražesno kad netko kome je vrhunac izričaja smajlića vrhunac replike engleska frazetina "so out" drugoga etiketira luzerom.
Jedino šta bi moglo bit dražesnije do toga jest kad dokazani forumaški hiper-producent postova nekom drugom na forumu sugerira da nađe život. I to, vjerna svojoj originalnosti, na engleskom.
Čudi me jedino šta nisi još pridodala "misao" kako je to "out".
Stvarno, ima svakojakih likova po netu, to je za nevjerovat...