| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Josipa Kusić - Miss Hrvatske '08 u Slike forumu; sve te missice su mi tak ruzne...u faci opce nisu nis extra...po gradu vidim na stotine cura koje ... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Josipa Kusić - Miss Hrvatske '08 sve te missice su mi tak ruzne...u faci opce nisu nis extra...po gradu vidim na stotine cura koje su u globalu ljepse od ovih kvazi missica...a da ne spominjemo lice...pa gradske cure ih rasturaju...nikakav ukus, nego samo realni pogled na stanje stvari...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-08
Poruka: 17
![]() | Re: Josipa Kusić - Miss Hrvatske '08 Meni je ova nova miss jako lijepa, mislim da je od nje do sada bila ljepša jedino Fani... Stvarno ne razumijem kako netko može reći da je ružna Pogotovo kad se sjetim ostalih "ljepotica" kao Ćupor, Cvjetković, Šehović itd |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 10
Poruka: 3
![]() | Re: Josipa Kusić - Miss Hrvatske '08 Ma ko će govorit za Jospiu da je gabor,ja Josipu znam već dugi niz godina,osim što je lipa i zgodna,pametna i inteligent,to je jedno društveno biće,samo da joj se zezat i veselit.....a ovi debili što kažu da je gabor i da je ružna ti su sigurno pederi |
| | |
![]() |
| Tagovi: josipa, kusic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:16.

Pogotovo kad se sjetim ostalih "ljepotica" kao Ćupor, Cvjetković, Šehović itd