| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kalomoira u Slike forumu; Evo, vidio sam da se tražila ova ljepotica, pa evo za njega i ostale... |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kalomoira a cuj... ![]() ja nisam trazio da ne bi bilo.. ima i takvih tu koji odma nekaj zakljcuju...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kalomoira Evo da ne moras ic na youtoube, tj. da mozes i gledat: Kalomira-Secret_Combination[ESC_1st_Semi_Final_200508-Ndr_16x9]-stel883.mpg DVB-S | MPEG2 | 720x576 (16:9) | 03:22 | 126MB Megaupload: :: http://www.megaupload.com/?d=E71PC4AD
__________________ living and dying laughing and crying once you have seen it you will never be the same life in the fast line is just how it seems hard and it is heavy dirty and mean Jennifer Garner AC Milan MetallicA |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, eurosong, eurovision, grcka, kalomoira |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.