| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Karmen Barić u Slike forumu; Eee, stari moj, što nisi i sam probao. Ja ih imam nekoliko i nedam niti jednu. Ostaju kod mene, kao ... |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07 Godina: 13
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() | Re: Karmen Barić Citat:
legendarno! tebe tjera da obecas da slike gdje je zakopcana neces stavit na net, dok ovaj topic obiluje(na našu radost) slikama gdje se prsi po pjetao. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08
Poruka: 23
![]() | LOL!!! Pa onda da stavi svoju! LOL!!! Ne može. Možete se zadovoljavati i s onim ostalim, s manje krpica, a ja sam se samo htio pohvaliti kada je već Karmen tema. Kad' se budem slikao sa Doricom Nikolić mojoj sreći neće biti kraja pa ćete vidjeti kako ću vam to nabijati na nos. ![]() Zadnji Uredio iggy888 : 21-04-08 u 15:29. Razlog: dopuna |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 6
![]() | Re: Karmen Barić Dečki ja se sa tom ženskom ćesto vozim u busu i vjerujte ne bi htjeli vidjeti njezinu staru, a ni nju za trebu ne bi htio jer je ona gora nego Nives Celzijus. Ja sam sjedio jednom pored nje i njezine stare ona je tako razmažena i cendrava da ne bi bio s njom da mi plača a i sponzoruša je veća od bilo koje u Hrvatskoj, samo da čim prije upeca nekog nogometaša jer će stara bankrotirat ili popizdit pored nje!! Složi jednu facu i to takvu kao na slici i drži se ko da je samo oslobodila Hrvatsku!!! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07 Godina: 13
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() | Re: Karmen Barić Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (2 članova i 1 gosta) | |
| miso 55, theman |
| Opcije Teme | |
| |