| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Karmen Barić u Slike forumu; slike 11 i 13 su lagani nip slipovi ako mi se ne čini... |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Karmen Barić baš sam htio pitat jel postoji kakav video i onda se sjetim da ima videoteka na dnevnik.hr nekoliko automotiva... priča kao umišljena tinejđerica i to nije za tv ![]()
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote Zadnji Uredio mab : 18-05-08 u 23:59. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-01-07 Godina: 22
Poruka: 17
![]() | Re: Karmen Barić Citat:
![]()
__________________ Živi, Živi duh slavenski\Živjet ćeš vjekov'ma\...PROKLET BI IZDAJICA\SVOJE DOMOVINE! | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-07-07 Lokacija: dubrava Godina: 32
![]() | Re: Karmen Barić Moram reći da mi je stvarno žao vidjeti kako se priča o curi koju poznam još otkad je bila u pelenama.Moram spomenuti da to što sirota ne zna dobro pričati, nema intelekta, i spremna je nažalost na puno gnjusnih stvari pristati da bi recitirala 10 min. tjedno na TV-u, nije ona kriva. Tako je odgojena. Nažalost, od svoje najranije dobi nije ni imala prilike spoznati neke prave vrijednosti.Jedna pozitivna stvar je ta da je mogla i puno gore završiti. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-01-07 Godina: 22
![]() | Re: Karmen Barić Citat:
dapače ja se divim ženi koja zaraduje tolko (a sigurno je dosta) samo na osnovi ljepote, po meni nije glupo, ona je iskoristila sve svoje atribute i dobro
__________________ Živi, Živi duh slavenski\Živjet ćeš vjekov'ma\...PROKLET BI IZDAJICA\SVOJE DOMOVINE! | |
| | |
![]() |
« Ira Tigerman
|
Daryl Hannah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

vazno je da izgleda preeeedobro i da bude sto vise njenih slika....