| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kate - "Kate's playground" u Slike forumu; Citat: Pravi autor: DANIELcroatia a ti kako imas bolju facu? ma daj zakopaj se u zemlju... ženska je privlacna jako ... |
| | #31 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KATE - za mene najbolja Citat:
Ej ne vrijeđaj! Jebote šta ste toliko osjetljivi na te internet fufice, valjda svatko ima pravo reć šta misli bez da se odmah neki pametnjaković ne javi... | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-06 Godina: 27
Poruka: 85
![]() | Re: KATE - za mene najbolja Citat:
ja ih uspoređujem sa drugim curama, a ne sa sobom, i MENI je naspram drugih cura stvarno neljepa (ako kažem da je ružna opet ćeš se jaaako uvrijediti).
__________________ A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
pa nisan ja na nista osjetljiv i jako dobro znan da se o ukusima ne raspravlja... ona jest fufica i sve to... ali brate mili reć da je ruzna granici sa ludilom... mislin... nisan moga prić preko toga... Zadnji Uredio DANIELcroatia : 10-07-07 u 04:23. | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-06 Godina: 27
Poruka: 85
![]() | Re: KATE - za mene najbolja Citat:
dabog da samo tako zgodne jebo do kraja života zadovoljan ja i ti .
__________________ A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KATE - za mene najbolja Evo daobog i meni...da budeš još zadovoljniji...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kate, kates, playground |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:55.

zadovoljan ja i ti