| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kenia Novaes u Slike forumu; prva liga...... |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Kenia Novaes o da,da...dobra !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-07-06
Poruka: 150
![]() | Re: Kenia Novaes Citat:
neznam ko ima dioptriju kad nevidiš da sam več stavio neke ženske i napisao koje volim, | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kenia Novaes Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-06
Poruka: 114
Covjek stavio 30 slika ti ga jebes u mozak. Iskompleksirani majmune. Odvratan si!!!!
__________________ It takes it's smile from every children!! | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-07-06
Poruka: 150
ako neko sere onda si to uglavnom ti, nisi još skužio da i drugi imaju pravo na svoje (drukčije od tvojeg) mišljenje, | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-06 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 100
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kenia Novaes Banajte me ak hocete al JOKO ODI U KURAC!!! Nisam replay-ao ni na jedno tvoje sranje jer sam mislio da si momentalno lud i glup ali ti nastavljaš i dalje. Vratim se s mora, sve fino, normalno, super slike..kad ono: opet joko, provokator kojeg niko u životu ne jebe i onda tu trebaš srat i tražit pozornost. Slažem se da svatko treba imat svoje mišljenje al ti očito nemaš svoje već uvijek ideš kontra svih. So get the hell out of here. Zgb1986 respect, slike super kao i uvijek. Cura jebena! Rep + |
| | |
![]() |
| Tagovi: kenia, novaes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.