| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kolinda Grabar Kitarovic u Slike forumu; KITArovićka je mrak.... |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarovic Danas se vozim biciklom kroz grad i idem nešto obaviti na poštu. Dođem ja tako do pošte, a unutra red..... kao da su svi baš taj dan došli platit račune. mislim se aj dobro, ima jedna mala u redu ispred mene pa ču nju gledat...(možda vrijeme brže prođe). I napokon dođem ja na red, kad za "šankom" možda i najveća žena koju sam vidio... "Izvolite", kaže ona... okrenuao sam se i pobjegao, ljudi, mislio sam da će me pojest kolika je bila.... Sjednem na biciklu, i odjurim... nakon nekakvih 100 metara POLICIJA me zaustavi... RAZLOG? Nekakvo izaslanstvo, neki veleposlanici, a meni se žuriiiiiiii.... Pitam POLICIJU, "mogu li preko ceste, žurim... " On kaže, "možeš ali bez bicikle i počme se smijat....", reko okej... VIDIM Kitarovičku, NASLONIM NA NJU BICIKLU" ... i otrčim u noć... Toliko o kitarovički Zadnji Uredio visio : 03-04-08 u 08:45. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Kolinda Grabar Kitarovic i ja mislim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: grabar, kitarovic, kolinda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.