| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kristina Lumbar u Slike forumu; Kako vam se sviđa Kristina: Citat: Pravi autor: Novi List KRISTINA LUMBAR SRAM ME JE PRIZNATI KOLIKO IH IMAM Originalni ... |
| | #1 (permalink) | |
| Radost Europe | Kristina Lumbar Kako vam se sviđa Kristina: ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() A ko je panj s komadom?
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:31. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Kristina Lumbar Ma za njega znamo, nego tko je panj? ![]() Šalim se, zgodna je Kristina Mislim da je bila miss Kvarnera ili tako nešto.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kristina Lumbar Citat:
_______________________________________________________________________________________ Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2003 - 16. Kristina LUMBAR Miss primorsko-goranske županije
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Kristina Lumbar Miss primorsko-goranske županije Pa rekao sam da je zgodna i da je bila miss, šta bi imao protiv. A i dobro joj stoje traperice ![]() Nego, Roko , nisi svoje mišljenje napisao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Kristina Lumbar A vidi karakter: FOTOGRAFIJE MISSICE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NA STRANICAMA POPULARNOG MAGAZINA ZA MUŠKARCE Riječanka Kristina Lumbar na naslovnici FHM-a Nakon snimanja nazvali su me iz slovenskog izdanja časopisa Playboy i pitali mogu li isti tjedan doći na probno snimanje, ali ne želim ići toliko daleko, kaže Kristina Lumbar RIJEKA – Odbivši ponudu najpoznatijeg muškog časopisa Playboy, Kristina Lumbar, Miss Primorsko-goranske županije 2003. godine naći će se u veljači na naslovnici slovenskog FHM-a, popularnog magazina za mušku publiku. ![]() ps - nemoj ti meni Roko ____________________________________________________________________________ Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2003 - 16. Kristina LUMBAR Miss primorsko-goranske županije
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kristina, lumbar, manekenka |
« Ornella Muti
|
Tatjana Pašalić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

Mislim da je bila miss Kvarnera ili tako nešto.