a onaj Neno Pavinčić (Vodio je onaj "Veto" na RTL-u), kako mi taj lik ide na qrac![]()
![]()
Raspravljate o temi Kristina Lumbar u Žene forumu, dio Slike foruma; Kako vam se sviđa Kristina: Pravi autor: Novi List KRISTINA LUMBAR SRAM ME JE PRIZNATI KOLIKO IH IMAM Originalni dres ...
Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:31
Show love with no remorse
a onaj Neno Pavinčić (Vodio je onaj "Veto" na RTL-u), kako mi taj lik ide na qrac![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
Ma za njega znamo, nego tko je panj?
Šalim se, zgodna je KristinaMislim da je bila miss Kvarnera ili tako nešto.
Miss primorsko-goranske županije![]()
Pa rekao sam da je zgodna i da je bila miss, šta bi imao protiv.
A i dobro joj stoje traperice
Nego, Roko, nisi svoje mišljenje napisao
A vidi karakter:
FOTOGRAFIJE MISSICE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NA STRANICAMA POPULARNOG MAGAZINA ZA MUŠKARCE
Riječanka Kristina Lumbar na naslovnici FHM-a
Nakon snimanja nazvali su me iz slovenskog izdanja časopisa Playboy i pitali mogu li isti tjedan doći na probno snimanje, ali ne želim ići toliko daleko, kaže Kristina Lumbar
RIJEKA – Odbivši ponudu najpoznatijeg muškog časopisa Playboy, Kristina Lumbar, Miss Primorsko-goranske županije 2003. godine naći će se u veljači na naslovnici slovenskog FHM-a, popularnog magazina za mušku publiku.
ps - nemoj ti meni Roko![]()
Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:59
Cemu tako male slike???![]()
Jel bolje?
_______________________________________________________________________________________
Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2003 - 16. Kristina LUMBAR Miss primorsko-goranske županije
gle onog majmuna![]()
[sigpic][/sigpic]
meni je ona ružna