Stranica 1 od 49 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 482

Kristina Lumbar

Raspravljate o temi Kristina Lumbar u Žene forumu, dio Slike foruma; Kako vam se sviđa Kristina: Pravi autor: Novi List KRISTINA LUMBAR SRAM ME JE PRIZNATI KOLIKO IH IMAM Originalni dres ...

Radost Europe Avatar od korisnika Lovel
    Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Kristina Lumbar

Kako vam se sviđa Kristina:

Citat Pravi autor: Novi List

KRISTINA LUMBAR
    SRAM ME JE PRIZNATI KOLIKO IH IMAM

Originalni dres NK »Rijeke« s Kristininim imenom i prezimenom br. 14, poklon prijatelja čije nam ime nije željela otkritiVolim kuhati i raditi sve kućne poslove – želim biti kućanica priznala nam je 23-godišnja manekenka Kristina Lumbar, miss Primorsko-goranske županije 2003. godine, koja će u veljači osvanuti na naslovnici slovenskog časopisa za muškarce – FHM.

A ko je panj s komadom?
    Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:31
    Show love with no remorse

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

Re: Kristina Lumbar

a onaj Neno Pavinčić (Vodio je onaj "Veto" na RTL-u), kako mi taj lik ide na qrac
    [sigpic][/sigpic]

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

Ma za njega znamo, nego tko je panj?
    Šalim se, zgodna je Kristina Mislim da je bila miss Kvarnera ili tako nešto.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    Ma za njega znamo, nego tko je panj?
    Šalim se, zgodna je Kristina Mislim da je bila miss Kvarnera ili tako nešto.
    Što ti imaš protiv Kikosavete?

_______________________________________________________________________________________
    Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2003 - 16. Kristina LUMBAR Miss primorsko-goranske županije

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

Miss primorsko-goranske županije
    Pa rekao sam da je zgodna i da je bila miss, šta bi imao protiv.
    A i dobro joj stoje traperice

Nego, Roko , nisi svoje mišljenje napisao
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

A vidi karakter:

FOTOGRAFIJE MISSICE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE NA STRANICAMA POPULARNOG MAGAZINA ZA MUŠKARCE
    Riječanka Kristina Lumbar na naslovnici FHM-a
    Nakon snimanja nazvali su me iz slovenskog izdanja časopisa Playboy i pitali mogu li isti tjedan doći na probno snimanje, ali ne želim ići toliko daleko, kaže Kristina Lumbar
    RIJEKA – Odbivši ponudu najpoznatijeg muškog časopisa Playboy, Kristina Lumbar, Miss Primorsko-goranske županije 2003. godine naći će se u veljači na naslovnici slovenskog FHM-a, popularnog magazina za mušku publiku.

ps - nemoj ti meni Roko

____________________________________________________________________________
    Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2003 - 16. Kristina LUMBAR Miss primorsko-goranske županije
    Zadnji Uredio Lovel : 17-03-07 u 02:59

Starter
    Datum registracije
    24-12-06
    Poruka
    41
    Liked
    0 times

Cemu tako male slike???

Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Jel bolje?

_______________________________________________________________________________________

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

gle onog majmuna
    [sigpic][/sigpic]

Regularni forumas Avatar od korisnika Jur@