| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kristina Sesar u Slike forumu; Danas sam u jednoj birtiji sreo tu bivšu sudionicu Survivora i mogu reći da uživo jako dobro izgleda. ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 222
![]() | Kristina Sesar Danas sam u jednoj birtiji sreo tu bivšu sudionicu Survivora i mogu reći da uživo jako dobro izgleda. Sva je zdrava. Pluća za pet. Sjetio sam se da bi se moglo staviti njenih slika na forum i da je svojevremeno bilo priče da postoje i njene golišave fotografije. Nisam još ništa kvalitetno pronašao. Ima njena web stranica, ali s te stranice se ne mogu kopirati slike. Našao sam samo ove neke njene slike na svom kompu. Možda neko ima boljih slika... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-05
Poruka: 76
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristina Sesar treba je studirala na FPZu, cesto sam je vidjao na kenedyjevom po kavama... prije nije bila ni upola tako dobra. imala je oooooogromno dupe (ovo nemrete zamislit)i bila bez sisa, mislim u faci je bila fakat zgodna al atributi nula bodova. onda je jednu jesen posle mora dosla bez dupeta i sa sisurdama, preplanula i uskoj kratkoj haljinici... ljudi su se rusili kad su je ugledali. e da, a navodno je decko platio za metamorfozu : |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kristina Sesar ma meni je ona bezveze... nemojte se sam strovalit na mene s kojekakvim uvjeravanjima... to je moje mišljenje.... ima nekaj kaj me odbija na njoj i to je to ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristina Sesar a cujem da je ispite polagala zavodjenjem profesora... a tko nebi pao na takvo tijelo!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kristina, sesar |
« Vesna Pezo
|
Malene Espensen »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

: