| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Kyla Cole u Slike forumu; no silicone... |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kyla Cole e to je maca. Po meni nema ravne ![]() Budem ja još malo uplodao fotke kad dođem doma
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-06-07 Lokacija: Fiume
Poruka: 200
![]() ![]() ![]() | Re: Kyla Cole Kyla je No.1 . Bravo FBS ! pročitaj pravila postanja slika u ovom podforumu...zabranjene su slike koje eksplicitno pokazuju pizdu...obrisao sam ti većinu slika...filtriraj ih pa opet postaj one koje su dozvoljene
__________________ Nikad ne prekidaj ženu dok šuti ! Zadnji Uredio fat_boy_slim : 07-02-08 u 09:25. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kyla Cole A ti negdje imas dokaz da su silikonke ili si procjenio odokativno? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Lokacija: sinje more
Poruka: 64
![]() | Re: Kyla Cole odokativno, ali sad sam ponovo malo proučio slike i više nisam ni ja siguran. npr na ove dvije bi se zakleo da su umjetne ![]() dok mi na ovoj definitivno izgledaju kao original ne znam, možda su na gornjoj slici nove sise a možda su samo previše obrađene u fotošopu pa izgledaju falše... u svakom slučaju - odlične ![]() ps. isprike FBS-u!
__________________ Borac za prava forumaša s dial up-om! |
| | |
![]() |
« Kalomoira
|
Kimberly Williams »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

Nikad ne prekidaj ženu dok šuti !