| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lana Baneli u Slike forumu; Citat: Pravi autor: tcikulin ti si puko u glavu.mila je bomba! jesi je ikad vidio u živo , lmao, bez ... |
| | #111 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 491
![]() | Re: Lana Baneli Citat:
| |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli imash rep+ ![]() Lana je zgodna, istina da je zbunjena i ne moze se snaci ispred kamere.. no to ne znaci da je glupa i neinteligentna... takodjer sam od mnogih koji je osobno poznaju (neki bolje, neki losije) cuo da je zaista glupa, prepotentna i neinteligenta.. no ja to ne mogu tvrditi jer ju ne poznam osobno ![]() na kraju mi ovdje raspravljamo o njenom izgledu, a ne o tome da li moze sloziti recenicu ili ne. S druge strane Mila moze sloziti recenicu, mislim da uredu vodi emisiju, ali ne razumijem sta je ekipi na njoj zgodno. Pa zena ima bzvz facu s onim jakim borama dok tijelo niti ne pokazuje.. ma daj... Lana rula ako ocjenjujemo izgled. tocka ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana baneli |
« Ana Miščević
|
Ivanka Boljkovac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.