| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lana Baneli u Slike forumu; Citat: Pravi autor: Bozan Lijepa njuška, a tijelo - daska! jao, ubit ću se od ovakvih komentara, kako uvijek netko ... |
| | #11 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
![]() | Re: Lana Baneli Citat:
jao, ubit ću se od ovakvih komentara, kako uvijek netko voli kvarit...... nema su tu ta reći osim konstatirati da je Lana jedna predivna i prelijepa cura koja za razliku od ostalih zna i shta je rad red i disciplina i to svatko treba maximalno cijeniti jer druge kurca ne rade osim što provedu pola dana isprobavajući garderobu i šminku.... btw imam njen broj nego, i ja sam je vidio sa nekim frajerom prije par mjeseci, visok i crn neki frajer, izgleda isto kao sportash samo shto je taj bio zgodan tak da ne kuzim ovo u fontani.... LaNa:RuLeZ :Zadnji Uredio soul2soul : 25-02-06 u 09:56. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli Da, da, priznajem, malo se kasno uključujem, ali ipak moram pitat - Koja je ovo ženska? Šta je ona? Di radi, čime se bavi? Zbog radi čega bi je ja morao poznavat? Mislim, pričate o njoj ko' da je sveprisutna kao recimo Vesna Škare-Ožbolt. Ja je nikad nisam vidio ni na TV ni uživo ni u novinama... Doduše, istina je da baš FINO izgleda, ali... Dajte malo informacija - pa ne poznajemo je svi osobno & intimno (a htjeli bi - pogotovo intimno) |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-12-05 Lokacija: Samobor Godina: 33
Poruka: 334
__________________ Mrkva čizmu! | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
ne znam da li je u pitanju neki tvoj specifichni humor koji ja ne shvaćam ali dat ću ti prijateljski savjet za tvoje dobro, nikad vishe, ali bash NIKADA nemoje reći da bi htio nekoga upoznati "intimno", zvuchi užasno i pomalo zastrashujuce:/// reci uvijek od srca, htio bi je "satrat" kurcem ili tak nesh, ali ne "intimno" upoznati.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana baneli |
« Lisa Rinna
|
Jennifer Lopez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.

:

nagađam....