| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lana Baneli u Slike forumu; ma nije bitno jel 1 ili 2, u globalu mrak izgleda....... |
| | #22 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli Citat:
Kao prvo, to je bila stilska figura, izraz, doskočica, dakle ne moraš se strašit. Kao drugo - šta je tu užasno i zastrašujuće? Znači, bolje bi bilo reć "oću je jebat dok joj oči ne ispadnu" nego da je želim intimno upoznat. Šta tebi ima strašnoga u intimi? Ne razumin. Da ne bude nesporazuma, želija bi ja nju opalit (jebat, ševit, seksat se - odaberi izraz koji te najmanje straši). Na kraju - ne mogu gledat Z1 (ili kako se već zove) jer je to lokalna zg-stanica koju je ovde dole ne mogu uhvatit. I da zaključim raspravu - mala je baš dobra, za +5 ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli wow, sta reci.. mmm nisam znao da je ona zapravo lip-balm girlie...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 484
![]() | Re: Lana Baneli Citat:
eeeee to je vec bolje, znaš...navikao sam kad netko zaozbiljke kaže "intimno" da brije preseriously da se loži na nekoga tipa "ma ja bi je volio" i tako dalje..... ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-03-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Lana Baneli lana.JPGlana08.JPGlana-b.JPGbanely.JPGlana_shop.JPGlanaB.JPG (vide li se sličice? nova sam,ne kužim ovo ubacivanje previše...) |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana baneli |
« Stefany Hohnjec
|
Kelly Brook »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.