| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lana Baneli u Slike forumu; Citat: Pravi autor: garavo Na slikama je stvarno jedna od najzgodnijih naših cura, ali kad sam ju čuo kako ... |
| | #41 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli Citat:
sve citam i ne vjerujem... kaj fali Z1? kaj mislis da su ove poznate postale poznate odmah i da nisu tesale sve talent na nekim tv postajama žnj kategorije tak da je Z1 jos i dobro za ucenje, a uzmimo pr. tatjanu juric koja je danas u novinama proglasena najlijepsom hrvaticom, ona se skidala u vrucoj patroli. a vidi je danas... stvarno, 3 puta razmisli, jednom pisi...
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-01-06
Poruka: 74
![]() | Re: Lana Baneli Citat:
Jel ti to radiš tamo ili ti je tata vlasnik pa imaš nagonsku potrebu da braniš "svetinju" ??? Pa majstore sve im fali !! I OTV se čini boljom televizijom. A Lana Banelli koliko god zgodna bila toliko je grozna voditeljica koja čak i frflja i to na neki iritantan način, poput Nives Celzijus ili Jelene Veljače. I - nema talenta za voditeljicu. Nek se ona samo dalje bavi karateom, a ti digni malo glavu s njenog tijela pa ćeš možda nešto i skužit. Zadnji Uredio garavo : 03-05-06 u 05:44. | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Purger | Re: Lana Baneli Citat:
I samo za tvoju informaciju Lana ne trenira karate !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli a koja je razlika između karateja i tekvandoja?? i jedno i drugo mlatis oko sebe ko da tjeras bube : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Baneli Citat:
Al zajebi ti to što nema,,,, ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lana baneli |
« Lisa Rinna
|
Jennifer Lopez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |