| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Leya u Slike forumu; BIO: Rođena sam 1.4. '82. u Zrenjaninu, rodnom mjestu mog oca. Do svoje sedme godine živjela sam u Islamu ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-04-06 Godina: 22
Poruka: 922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BIO: Rođena sam 1.4. '82. u Zrenjaninu, rodnom mjestu mog oca. Do svoje sedme godine živjela sam u Islamu Grčkom u okolici Zadra, odakle je moja majka, kada smo se svi zajedno (starci, buraz i ja) preselili u Zrenjanin. Tamo sam upisala školu osnovnog i glazbenog obrazovanja. Teoriju glazbe odabrala sam kao glavno usmjerenje, a uz to sam svirala klavir, pisala, recitirala, trenirala karate, kick boks, plivanje... S navršenih 13 počela sam se baviti solo pjevanjem, što me odvelo na daljnje školovanje u Novi Sad. Tamo sam završila glazbenu gimaziju na teoretskom i vokalno-instrumentalnom smjeru. Poslije srednje škole nastavila sam profesionalno pjevati putujući po Europi, da bi nakon 4 godine stigla nazad u Hrvatsku. Doselila sam u Zagreb i 2003. upisala Studij ekonomije i financija. Pjevanje je i dalje ostalo dio moje svakodnevice, kako profesionalno, tako i iz gušta i zabave. Krajem 2006. upoznala upoznala sam Dasha i Mirzu koji su imali zanimljiv projekt, te mi ponudili suradnju uvjeravajući me kako će to jebeno zvučati kada ja to otpjevam. Pa rekoh da probam... Čini se da su bili u pravu, imate pa poslušajte. Živim u Zagrebu, pjevam, plešem hip-hop i trbušni, družim se i popijem pokoju s najdražim mi kolegama i prijateljima. Trudim se odradit ponešto i za faks, otić u shopping, popit kavu s frendicama... Uz podršku onih koji su sve ovo isfurali i onih koje volim najviše na svijetu, Božju pomoć i malo sreće, sve ambicije i snovi će, nadam se, postati moja stvarnost.
__________________ http://scan.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: leya |
« Mira Furlan
|
Anna Tatangelo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.