| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lidija Šunjerga u Slike forumu; imali ko jos slika... |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lidija Šunjerga Svaka žena je prijateljica nečije mame i vrlo vjerovatno je dobra osoba, to ne mijenja činjenicu da određene žene cijeli život šivaju i tako zarađuju za život, dok se ova ševi okolo i dobiva 30 puta više love, svijesno se izlažući ružnim komentarima...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lidija Šunjerga tangerina, kolko trazi za jednu noc??! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-12-06 Lokacija: zg
Poruka: 31
![]() | Re: Lidija Šunjerga Citat:
__________________ ...... roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a puff and pass it to your friend ..... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-08
Poruka: 3
![]() | Re: Lidija Šunjerga Evo Vam popis filmova za koje ja znam: HOTEL BIZARRE (iz 1990.) Mister Cairo HOT DISCO LOVE (iz 1990.) Eine total versaute Familie Perverzna ŠEFICA (Die versaute Chefin) - izdao Zauder film DAS KLEINE ARSCHLOCH 2 Cyber sex (izdao Hiperlink) SVE 5! (dokumentarac) |
| | |
![]() |
| Tagovi: lidija, sunjerga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Lidija Šunjerga | Slider | Recycle Bin | 16 | 01-06-05 22:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

...... roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a puff and pass it to your friend .....