Stranica 6 od 6 PrvoPrvo 123456
Pokazujem rezultate 51 do 58 od 58

Lijepe žene by Croportal :)

Raspravljate o temi Lijepe žene by Croportal :) u Žene forumu, dio Slike foruma; ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika ACMilan 22
    Datum registracije
    28-01-09
    Poruka
    225
    Liked
    0 times

Re: Lijepe žene by Croportal :)

Starter Avatar od korisnika Mrs.Porcelain
    Datum registracije
    21-04-11
    Poruka
    27
    Liked
    1 times

Hmm, ja sam žena i volim gledati (druge ) lijepe žene - ali od ljepotica navedenih ovdje pozitivna ocjena samo za Rozgu i Celzicu (komadi i pol, unatoč silnom netalentu za "pjevanje2).

S druge strane, fakat ne kužim likove koji se lože na Simonu - figura je relativno zgodnjikava (iako ima i puno vitkijih) ali faca grda... ali valjda vrijedi ono - o ukusima se ne raspravlja

Početnik Avatar od korisnika crocelebvids
    Datum registracije
    11-03-11
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Mrs.Porcelain Pogledaj Poruke
    Hmm, ja sam žena i volim gledati (druge ) lijepe žene - ali od ljepotica navedenih ovdje pozitivna ocjena samo za Rozgu i Celzicu (komadi i pol, unatoč silnom netalentu za "pjevanje2).

S druge strane, fakat ne kužim likove koji se lože na Simonu - figura je relativno zgodnjikava (iako ima i puno vitkijih) ali faca grda... ali valjda vrijedi ono - o ukusima se ne raspravlja
    Meni nije ružna, dapače, super je Simonica. Samo da nije toliko bedasta. Tijelo žene i mozak curice od 12 godina

Top Uploader Avatar od korisnika dalbinho
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    31
    Poruka
    3,985
    Liked
    204 times

Citat Pravi autor: Mrs.Porcelain Pogledaj Poruke

Al zato je Nives Celzijus ljepotica.

Da se razumijemo, meni su sve tri žene koje si nabrojala bezveze. Rozga zgođušna, ali nije moj tip, a Nives i Simona mi spadaju u istu kategoriju: konjske face i relativno jebozovna tijela, ali opet, not my type.
    Nobody expects the Spanish inquisition!!!

Datum registracije
    21-04-11
    Poruka
    27
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: dalbinho Pogledaj Poruke
    Al zato je Nives Celzijus ljepotica.

Da se razumijemo, meni su sve tri žene koje si nabrojala bezveze. Rozga zgođušna, ali nije moj tip, a Nives i Simona mi spadaju u istu kategoriju: konjske face i relativno jebozovna tijela, ali opet, not my type.
    Čuj, nijedna koju sam nabrojala ne uklapa se u moj idealtip ženske ljepote (osim Rozge, mislim da je komad iako prezirem njen glazbeni izričaj), ali u odnosu na konkurencije iz liste nabrojanih djeva - najbolje.
    S tim da je Nives definitivno bolja od Simonice. Da ne budem bezobrazna, potonja mi je oku krajnje neugodna, kao i Grdićka, Fani i slične. Zapravo, većinu domaćih "ljepotica" ne smatram lijepima, samo donekle zgodnjikavima (prema nezaobilaznom kriteriju jebozovnosti). Moje favoritkinje među domaćom ponudom bi bile Nataša jJanjić, Sunčica Lalić i Jelena Veljača.

A prave ljepotice koje zauzimaju mjesto u mojim folderima na kompu (kašljuc) su nešto drugo - Eva Green, Isabelle Adjani, Monica Belluci, Lily Cole, Angelina, Scarlett, Amanda Seyfried, Iman Bowie, Dita von Teese, Kate Beckinsale, Simone Simons, Kate Moss, Liv Tyler, Keira Knightley etc. Ali na hrvatskoj showbizz sceni ne vidim ni približnu sličnost s mojim preferencijama

Početnik Avatar od korisnika crocelebvids
    Datum registracije
    11-03-11
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

A Kristen Stewart?

Datum registracije
    21-04-11
    Poruka
    27
    Liked
    1 times

Pa slatka je cura, ali ne znam zašto se morala proslaviti sa onim mizernim teen ljubićem (Sumrak)...

Početnik
    Datum registracije
    10-01-12
    Starost
    32
    Poruka
    21
    Liked
    0 times

amo dajte slika

Stranica 6 od 6 PrvoPrvo 123456