novi ALLURE magazin
Raspravljate o temi Lindsay Lohan u Žene forumu, dio Slike foruma; fotke iz novog PREMIERE magazina...
novi ALLURE magazin
jedino kaj je na njoj dobro su sise,ima te pjege po sebi,fuj.
ma dajte ljudi, prošetajte se tu u zg jednu tramvajsku stanicu i naći ćete bar 20 trebi koje će pomoću dobre šminke izgledati daleeekoooooo bolje od jadne male Lindsay. Samo je fora u tome kaj u Americi to prolazi, jer ak imaš puuuno para i dobre veze nije ti ni najmanji problem ući u šoubiznis, a dalje sve za tebe rade mediji... i naravno, hrpa zaluđenih masa koja sebe nazivafanovima i obožavaju svoje idole iz nekih i njima samima nepoznatih i čudnih razloga
Never drive faster than your guardian angel can fly...
mnjaam boobies![]()
e žena ima jeneno gadna leđa...
Some who live deserve to die,and some who died deserve to live...
fuj užasna je na ovim slikama!Pravi autor: metical
![]()
Pravi autor: deda402
nećeš naći na tram. stajališti nijednu bolju od Lindsay, jer kad bi bil bolje od nje ne bi bile na tram. stajalištu.
I ja bih volio da imam kalashnikov funove iz nekih ..... razloga:
![]()
pa ne znam baš, da Lindsay nije u šoubizu neg da je obična cura i da se bez tone šminke prošeta po gradu niko ju ne bi ni pogledao. mislim bar ja ne bi, bi ti?Pravi autor: soul2soul
a ove ne stoje na stanici zato kaj su lošije od Lindsay nego zato kaj možda nemaju para za probiti se u šoubiznis ili jednostavno zato kaj im nije na prvom mjestu to da ih svaki frajer pogleda i onda slini i drka doma na njih
Never drive faster than your guardian angel can fly...
Evo još malo starijih....
Mrkva čizmu!