| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Čavar u Slike forumu; a sad se zeliš izvuć???naprije me ocrnis sad kao ona nije to napisala!! lorenu sam ja znao dok je ... |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 457
![]() | Re: Lorena Čavar a sad se zeliš izvuć???naprije me ocrnis sad kao ona nije to napisala!! lorenu sam ja znao dok je bila u Ri...sad me najvjerojatnije ne bi prepoznala(bas se pitam zašto) |
| | |
| | #102 (permalink) |
| charolastra | Re: Lorena Čavar Napisao sam ja, ne kao odgovor tebi nego kao napomenu manekenki da pročita pravila. Izgleda da sam trebao biti jasniji ![]() A ova tema nije chat za vas dvoje, imate pm pa pišite
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar Citat:
ok daidza ,,,nismo skuzili,jos ja mislim pa nisam bila toliko pijana da se nesjecam svojih postova![]() | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Lorena Čavar ovako,ja bi nešto nadodala općenito o curama u rijeci!cure koje se kreću u tzv.šmnkerskim krugovima a ne spadaju pod alternativke,kojih je btw rijeka prepuna,mogu se svrstati u 3 skupine: 1.sponzoruše 2.bogate mamine i tatine meze 3.mlade poduzetnice da objasnim,sponzruše su tip cura koje idu vani redovito svaki vikend sa max 50 kn u svojim novčanicima i kreću se isključivo u društvu nogometaša,voditelja i vlasnika kafića(među njima ubrajam i lorenicu,iako se slažem da je preljepa),obično i završe sa nekim šonjom koji im je spreman platiti cugu ili ih voziti doma,jer rijetko kada neka od njih ima svoj autić. ne prođe vikend da ne budu sa nekim i spremne na sve kako bi prošle besplatno..bogate mamine i tatine maze kreću se otprilike u istim krugovima kao i sponzice ali sa puuuuuno više novčića u svojim fancy torbicama i obično su poznate samo kao glupe male bogatašice,te privlače i istu vrstu tipova i uživaju u vezama u kojima redovito varaju dečke kao i oni njih..pod mlade poduzetnice ubrajam cure koje su već u ranim dvadesetima počele samostalno zarađivati..nemaju bogatu obitelj i obično su u postojanoj vezi već duže vrijeme..rijetko kada dopuštaju da im se plati cuga vani a ako ih netko i počasti one mu vraćaju. 50% dečki ih obožava a 50% uopće ne doživljava..sve u svemu ta podjela je prvenstveno moje stajalište i nijednu od tih skupina ne snatram boljom od druge jer imama frendice koje se pronalaze u sav 3 područja..sve je u stavu..pusa svima |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lorena Čavar Evo jedna naša domaća slatkica!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar @ hajduk1911 sve su te slike već bile, provjeri malo prije nego postaš... znam da nije lako pregledat desetak (nekad i puno više) stranica, ali nema smisla da se vrte iste slike.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavar, lorena |
« Lidija Lešić
|
Malina Grahek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

ok daidza ,,,nismo skuzili,jos ja mislim pa nisam bila toliko pijana da se nesjecam svojih postova