| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Čavar u Slike forumu; ma što misliš da je operirala?nije ništa sto posto!mogu posvjedočiti ljudi koji su išli s njom ... |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Lorena Čavar Lijepa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar Citat:
![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar kpo sere,sta ti je to je dvosmiseno,ako nisi u toku nemoj galamit,to je interna sa icicima..halooo,interna,nista uvredljivo,,jos je i branim a ti tako,,,grrrrrrrr,sta sam lose rekla sad za lorenu, aj mi napisi?citaj izmedu redaka |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 47
![]() | Re: Lorena Čavar Čitam ovaj forum već duže vrijeme i skoro u svakoj temi,gdje su cure u pitanju, imas komentar i to negativan. Znam da će ovo zvučati otrcano, ali baš bih volio vidjeti tvoju sliku. Ako izgledaš barem približno dobro kao cure na ovom forumu, svaka čast.Onda piši što god hoćeš.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavar, lorena |
« Lidija Lešić
|
Malina Grahek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.