| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Čavar u Slike forumu; Citat: Pravi autor: samozatebe Čitam ovaj forum već duže vrijeme i skoro u svakoj temi,gdje su cure u ... |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar Citat:
Zadnji Uredio manekenka : 25-04-07 u 02:07. | |
| | |
| | #34 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 15-03-07 Godina: 20
Poruka: 17
![]() | Citat:
Ako trebas psihijatra odi se obrati za pomoc al prekini gadit vise jer si dosadna. Daj svoju sliku da vidimo kad ti vec nijedna ne valja, mora di si ti bolja ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 26-04-07 u 01:50. | ||
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: Okinawa 1945.
Poruka: 3,526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar evo mala pobjeđuje na nekom internet natjecanju... Dan odluke: Lorena Čavar ili Jasmina Bitevija? - Ljepotice - XMag - Index.hr
__________________ |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-07
Poruka: 7
![]() | Ja fakat nisam ljubomorna!!!!!!!hehe.. Cura je predovna,meni je odmah iza Lane Jurcevic,najzgodnije Hrvatica,al znam ju,(clanice smo iste agencije) i definitvno je istina da si je podigla sise i malo iskoregirala nos...... Osim toga,na onim fotkama na stranici nase agencije se to jasno i vidi... Tak da.... Inace je simpa i to sve,al nekuzim zasto brije da hoda s deckom iz susjedstva(kak ga ona naziva)kad hoda s jednim hercegovackim poduzetnikom,starijim od nje relativno puno god..... Pusek svima...! p.s.ja sam zagrepcanka,al rijecanke su jakooo zgodne....odmah poslije nas..heheh....bas sam nedavno bila u Rijeci i cure su bas fino skockane i to...tak da necemo protiv njih....heh... *predivna Zadnji Uredio daidza : 05-05-07 u 01:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavar, lorena |
« Lidija Lešić
|
Malina Grahek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.

daj bože da još to prcam pa mogu umrijet....