| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Čavar u Slike forumu; a meni nitko nije vjerovao kad sam rekao da je bila na malim operacijama....znam curur...ok je .....i lijepa ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: Lorena Čavar a meni nitko nije vjerovao kad sam rekao da je bila na malim operacijama....znam curur...ok je .....i lijepa je..evo bas gledam na index.hr da je izabrana ispred ive jerković......i ostalih cura kao najljepska hrvatica a sto se tiče riječanki lijepše su od zagrebčanki ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 3
![]() | Re: Lorena Čavar da vas malo uputim posto vidim da ste ne informirani, zanima me kome vise cice sa 20 god pa ih mora podic??? Nadalje koliko ja znam a jako sam upucena ona nikada nije bila sa nekim hercegovcem, decko joj ima 28 g. a ona 20 tako da je to 8 a ne 20 godina razlike, ima firmu sa polovnim autima i to je to. dont bullshit |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-05-06
Poruka: 43
![]() | Re: Lorena Čavar Citat:
Ne njen decko nije poduzetnik neg obicni decko iz susjedstava Evo copy/paste sa drugog foruma: njezin "običan dečko iz susjedstva" je inače iz Dubrave, u zadnjih godinu dana je vozio Ferrari Modenu, SL 55 AMG, Porsche Carreru GT3, Mercedes CLS 350, i Masserati. Više manje nitko nema bolju kolekciju motornih vozila u Zg od te "grupice" Inače radi za Zefu. Znači, ako trebaš "zajam",nema problema. ![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-07
Poruka: 7
![]() | Re: Lorena Čavar Gle,ja ti nis necu dokazivat,misli si kaj hoces... Al boze,znam curu i znam kaj se prica o njoj... Ovak,kad si nasamo s njom je simpa i sve je to super,al znam da je inace malcice ono... A za onog kaj ne kuzi cemu povecanje sisa.....pa ak ih netko uopce nema...logicno da ne vise...hehe.. I da....taj decko..iz susjedstva..hehe... Je hercegovacki ili srpski poduzetnik,dosta stariji od nje,ne znam tocno koliko,al znam da je ozenjen i ima djecu..(imas pravo.....vjeroavtno joj nije decko...vec kak se to ono zove...LJUBAVNIK!!) Sad ko vjeruje ili ne...svejedno... Lorena mi nis ne predstavlja u zivotu..hehe.. uzivajte..pusa |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Dedina Greda Godina: 1
Poruka: 1,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Čavar Je dobra Lorena, ali malo se u šitu ako se ide spanđavat s takvim tipovima i pod tim "ljubavnica" uvijetima! ...Evo Kijarice18 ja ti nudim brata Krlju, da ti vjerovatno ne budem dečko...već kak se to ono zove... da ti budem - LJUBAVNIK!! Jesi li za? Zadnji Uredio krljavi : 06-05-07 u 17:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavar, lorena |
« Lidija Lešić
|
Malina Grahek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

Ne njen decko nije poduzetnik neg obicni decko iz susjedstava