| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Čavar u Slike forumu; evo i jedne slike od mene(ali vrijedne)... |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 3
![]() | Re: Lorena Čavar Citat:
3. ona je imala cice i prije sto opet pokazuje da ju zapravo ne poznas nego si jednostavno ljubomorna kompleksasica (dokaz pogledajte slike od prije operacije grudi) 4. ona ne poznaje a kamoli da je bila u vezi s nekim herc ili srpskim poduzetnikom a sve to znam jer sam isla u skolu s njom i cujemo se dan danas. A najveca komedija od svega je da cit. Lorena mi nis ne predstavlja u zivotu.. hehe.. bas hehe.. Zasto onda SAMO i STALNO pratis i pises o njoj na ovom forumu?? ![]() Zadnji Uredio manekenka99 : 07-05-07 u 12:49. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-07
Poruka: 7
![]() | Idesssssssssssssssssss!!!!!!!! Pik????O Boze... Gle,ja sam rekla kaj mislim o njoj,briga me ko vjeruje ili ne,al bez obzira kaj ti mislila,LORENA CAVAR mi ne predstavlja nis u zivotu,pa ne se ne namjeravam svadjati zbog nje!!! Ak ju ti znas,ok,ja sam iznjela ono kaj ja znam,ti ono kaj ti znas.... A sad da cu se raspravljat s nekim oko toga...NECU!! Uzivaj...pozz.. Btw.... E,za mene kazes da sam iskompleksirana... Daj,molim te zadrzi komentare i zakljucke o tome kakava sam ja osoba za sebe!! Nit me znas,nit sam ja tebe igdje uvrijedila ili prokomentirala,tak da ne vidim cemu to.... Jos nesto......rekla sam da je kad si sam s njom cura simpa,a ovak je malo cudna...Ima se potrebu dokazivati i kaj ja znam..... (Bar kad je u nasem drustvu....za tebe ne znam)...... Mala,uzivaj.....pusek Zadnji Uredio daidza : 07-05-07 u 16:06. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 57
![]() | Re: Lorena Čavar ovako ulogirah se samo da vam kazem jednu jakoooooooo socnuuuu vijest,,u petak sam bila s kolegicom kod doktora zambelija u rijeci jer je isla na korekciju usiju,a ja sam iskoristila vrijeme za par pitanja o jednoj operaciji,da bi dok mi je listao slike naisli na cavar,lorena op:nos,grudi......aha,,a sad je kao lijepa,datum je 1 misec.eto toliko pozdrav ,i citam vas pusaZadnji Uredio tacosica : 07-05-07 u 18:54. Razlog: mjesto ordinacije rijeka |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 453
![]() | Re: Lorena Čavar a cuj....to sto kazes je istina..btw ja sam isto cuo za neke operacije ali ne bi o tome(znam joj i naj prijateljicu iz srednj)..ipak ja najvise cijenim lijepe cure ali od majke rođene....ali isto tako ne bi otpisivao nikoga radi toga sto samo zeli bolje izgledat..svaka njoj čast!!lijepa je i kao takva mi se dopada! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cavar, lorena |
« Lidija Lešić
|
Malina Grahek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

3. ona je imala cice i prije sto opet pokazuje da ju zapravo ne poznas nego si jednostavno ljubomorna kompleksasica
(dokaz pogledajte slike od prije operacije grudi) 4. ona ne poznaje a kamoli da je bila u vezi s nekim herc ili srpskim poduzetnikom a sve to znam jer sam isla u skolu s njom i cujemo se dan danas. A najveca komedija od svega je da cit. Lorena mi nis ne predstavlja u zivotu.. hehe..
pusa
opa jos jedna manekenka pise kaj cu ja sad,nisam sama vise,,,neeeee,nemrem to podjet heheheheheheheh heheheheheheh