| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Nosić u Slike forumu; Samo doista lijepe žene mogu nositi ovako kratku kosu. To je zato što kad nema kose sav fokus se prebaci ... |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Nosić Samo doista lijepe žene mogu nositi ovako kratku kosu. To je zato što kad nema kose sav fokus se prebaci na facu. Tak da, ak cura nije u faci zgodna jednostavno si ne može priuštiti prekratku frizuru. Osim Lorene ima još par primjera, recimo Halle Berry (The Flintstones, Swordfish), Alyssa Milano (Charmed 6. sezona), Tammy Lynn Michaels (Popular), Ivana Ergić a kladim se da ni Franka Batelić ne bi ispala loše jer je stvarno zgodna. Meni je Lorena zapela za oko još u onoj seriji koja je išla prije, Obični ljudi. Evo sada napokn da podjelim par isječaka sa forumašima. Rapid link Source: DVB-S MPEG2, original DVB-S stream edited with frame accuracy, uncompressed. ![]() Ne morate mi slati reply zahvale! Tako stvaramo smeće u threadovima i gomilamo ih bez potrebe. Hvala.![]()
__________________ Što Dusty snima po defaultu Ako znate ime ove voditeljice sa postaje Al Arabiya javite mi na PM. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Nosić Rapid link Source: DVB-S MPEG2, original DVB-S stream edited with frame accuracy, uncompressed. ![]() Ne morate mi slati reply zahvale! Tako stvaramo smeće u threadovima i gomilamo ih bez potrebe. Hvala.![]()
__________________ Što Dusty snima po defaultu Ako znate ime ove voditeljice sa postaje Al Arabiya javite mi na PM. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Nosić Rapid link Source: DVB-T MPEG2, original DVB-T stream edited with frame accuracy, uncompressed. ![]() Ne morate mi slati reply zahvale! Tako stvaramo smeće u threadovima i gomilamo ih bez potrebe. Hvala.![]()
__________________ Što Dusty snima po defaultu Ako znate ime ove voditeljice sa postaje Al Arabiya javite mi na PM. Zadnji Uredio Dusty Shelton : 06-09-08 u 02:13. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-03-08 Lokacija: Negdje na Balkanu ...
Poruka: 407
![]() | Cura je preljepa, sam je kamera bas ne voli!!!!!!! Nebi joj kune uzeo...!
__________________ --------------------------------------------------------------------------- ![]() Juventus! ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: lorena, nosic, obicni ljudi |
« Ceca
|
Jennifer Connelly »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Ne morate mi slati reply zahvale! Tako stvaramo smeće u threadovima i gomilamo ih bez potrebe. Hvala.