| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; ... |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 38
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac hahhaaha nemogu vjerovat da je i ona upala tu. www.myspace.com/soleluna_666 evo ko bi htio malo komunicirat sa njom |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
nego,izvolite---Lorenin blog soleluna.blog.hr by the way,cura je super,i drago mi je da je na tv-u,s obzirom da ima takve voditeljske ambicije,i fala Bogu napokon netko sa pameću i karakterom za razliku od onih pravih gljiva od voditeljica bilo gdje drugdje,od red carpeta,prekon nove love ,exploziva i ostalih sranja.....Lorena je pametna mala slatkica i samo naprijed,gušt mi je gledat ju,fora je,otkačena je,iako ne da mi se gledat ta glupa emisija,ali ona ko voditeljica ja baš dobra promjena,i nekako ju vidim u Big Brotheru.....eh,trebali su joj dati posao na MTV ADRIJI ko njenom bivšem hhahahhha Ivanu.....heh.....bolje Lorena nego ona Borićka ili whatever....samo naprijed LO!I vrati piercinge na obrvi curo!!!! ![]() Zadnji Uredio pixie : 22-07-07 u 18:45. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 893
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac šta je cura iz opatije/rijeke? ko bi reko da smo tako blizu...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 893
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac a skoro smo mogli bit kolege na filozofskom... al nisam upao... ![]() simpa je cura, i zgođušna al da nabaci još koji kilu bila bi baš po mom ukusu ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 48
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: pa ekipa pozdrav, ne citam ja nikakve komentare nego mi se frend javio i obavijestio me kako da ubijem slobodno vrijeme, i evo me sada ... daklem, sha mai i na forumu.hr nesh? chem pogledat nadalje, space imam negdje od 2 ili 3. mjeseca, a sad sam ga stavila na private jer su se budale s kojim sam nekad bila prijateljica sada sjetili obnoviti to isto, iz ... pogadate koih razloga ... a to mi nekako ne prolazi, pa bolje ovako ... i ... eto ... ako zelite komunicirati, chem navratiti tu i pojasniti vam sve sto vas zivcira oko emisije, da moze drukcije bilo bi ... and btw, radio ne napustam, tomie ipak familija :: |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Daria Knez
|
Aleksandra Grdić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

nego,izvolite---Lorenin blog soleluna.blog.hr by the way,cura je super,i drago mi je da je na tv-u,s obzirom da ima takve voditeljske ambicije,i fala Bogu napokon netko sa pameću i karakterom za razliku od onih pravih gljiva od voditeljica bilo gdje drugdje,od red carpeta,prekon nove love ,exploziva i ostalih sranja.....Lorena je pametna mala slatkica i samo naprijed,gušt mi je gledat ju,fora je,otkačena je,iako ne da mi se gledat ta glupa emisija,ali ona ko voditeljica ja baš dobra promjena,i nekako ju vidim u Big Brotheru.....eh,trebali su joj dati posao na MTV ADRIJI ko njenom bivšem hhahahhha Ivanu.....heh.....bolje Lorena nego ona Borićka ili whatever....samo naprijed LO!I vrati piercinge na obrvi curo!!!! 

- NOVI DOKAZ ISPLATE!