| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; da, bas sam gledao, stvarno je zgodna i da ju se slušat, nije iritantna onako kako znaju bit...i ... |
| | #91 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 39
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac da, bas sam gledao, stvarno je zgodna i da ju se slušat, nije iritantna onako kako znaju bit...i jos je iz rijeke ako se ne varam...
__________________ red devils |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: ekipa, fala vam na podrsci ... ima dana kad sam toliko fjaka da ne znam sto radim, al ajde de - trudim se to obaviti sto bolje znam ... sada drzim led na oku, od kronicnog umora sam previdjela stok i ravno u njega samo tako need to get some sleep :: |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: Samobor
Poruka: 27
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]() Drž se! ![]() ![]() | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 154
![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]()
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-08-07 Godina: 27
Poruka: 5
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Pozdrav za sve na forumu... Posto je tema o Loreni, Evo nesto i od mene. Meni je Lorena skroz simpa. "Lorena, gledam te cesto, dobro radis svoj posao, samo napred"! Bilo bi lepo da okacis mail negde tak da bi se mogli ponekad i dospisivat.![]() |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Lorena Renko // Kunolovac znam, skoro pa smo mogli bit kolege jer sam htio ić na filozofski, ali nisam upao....
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| jonkomanesku |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.