| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; ta spavaćica u ponedjeljak... nenadjebiva je!a i jučer je bila za prste polizat... |
| | #1032 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-08-07 Godina: 27
Poruka: 4
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Bemti, veceras je bas dobra. Nije da se vidi (cijelo vrijeme je slika-pitanje na ekranu), ali se itekako cuje, uspjela me natjerati da prvi put u zivotu nazovem tu sund emisiju, i to cak 10-tak puta. Lorena, vrag te odnio, i tebe i patku skrivenu na slici... ![]() |
| | |
| | #1033 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-06 Lokacija: Alakić Godina: 24
Poruka: 8
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac A je mi neka emisija cista varka,moja stara zvala sat vremena kunolovac i stalno neka recenica "niste uspjeli dobiti kunolovac nazovite ponovno" a na kunolovcu ova se dere "ajde zasto nitko ne zove" itd ![]() |
| | |
| | #1035 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac i ja san jučer uru vrimena čeka. ![]() al ne da dobijen vezu (nisan toliko lud) ![]() već da mogu uzet screenshot od lorene ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #1037 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac evo friških. još se tinta nije osušila:
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound Zadnji Uredio marinkoM8 : 04-05-08 u 23:42. Razlog: edit: popularne li teme |
| | |
| | #1040 (permalink) |
| Starter | Re: Lorena Renko // Kunolovac Naravno,o ukusima se ne raspravlja ali neznam kako može netko uletit s komentarom kao ovaj memavi... Čovječe cura je simpatična,privlačna,slatka...ma predobra..stvarno nemam zamjerki... šta ona koja vodi ponekad Exploziv je bolja? (Antonija Stupar).. Priča kao da je pojela 10 žileta,molim te... Žalosno je to jer RTL daje Loreni ovaj angažman u sitne sate trebalo bi nju staviti da vodi neku emisiju tokom dana tako da nemoram čekati pola noči da ju vidim.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:57.