| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; jurasx75 Svaka ti cast! Vidi se da si se bas trudio oko ovih slika! Nismo se nadali da ces toliko ... |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-08-07 Godina: 27
Poruka: 5
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac jurasx75 Svaka ti cast! Vidi se da si se bas trudio oko ovih slika! Nismo se nadali da ces toliko slika uploadovati, treba tri dana da ih pregledam... Lorena, dal radis ove nedelje? Kad cemo te opet gledati? Vidim ti dajes te kune kao da su tvoje, dacu ti ja moj racun pa uplati koju kunu.![]() |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 9
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac mmmmmm dobra si dobra Koji lol ,vidio sam te prvi put kad si bila u kunolofcu,nako 2 sata vise jadna nisi znala di da se naslonis ,umiro sam od smijeha ,tam si se legla na onaj stol ko da ces zaspat Da bar ima neko slike od toga ) |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Lokacija: Silent Hill Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Uf, meni to izgleda malo opasno. Nadam se da te necemo sljedeci tjedan gledati u zavojima... Sto se tice emisije, mozda malo inovativnosti ne bi prifalilo. Ako nastavi ovim tempom, uskoro bi mogao postat prvak u poznavanju glavnih gradova svijeta. I ako se smije znat, tko od producenta ima toliki fetish na zivotinje? ![]()
__________________ Darkness that brings the choking heat Flames render the silence, awakening a hungry beast Opens times door to beckon prey |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:05.

Vidi se da si se bas trudio oko ovih slika! Nismo se nadali da ces toliko slika uploadovati, treba tri dana da ih pregledam...
Vidim ti dajes te kune kao da su tvoje, dacu ti ja moj racun pa uplati koju kunu.

"
,umiro sam od smijeha ,tam si se legla na onaj stol ko da ces zaspat
)