| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Slatkica... |
| | #1193 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 23
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ali ljudi...nije da se zelin nesto pravit pametan ili kako ce to neko vec svatit...sad san bas posvetija malo vise vrimena ovoj temi...presa san oko 80 stranica...ono na brzinu...bez citanja...ja neznan jeli mazda na sve skupa deset stranica bilo slika lorene...znaci pretpostavljan da od ovih 120 stranica bar 80-90,mozda i 100 stranica uopce nema ni jednu sliku,to je katastrofa...raspravlja se o glupin i nebitnin stvarima...(recimo vise je str. posveceno pitanju "dali kunolovac pljacka ljude"),nego samoj loreni...stvarno nevidin razlog zasto se takva diskusija uopce triba vodit na forumskoj temi pod naslovon "SLIKE- LORENA RENKO"...i kome se sad da pomno citat sve stranice i pretrazivat???...tema nije ni priblizno kakva je mogla bit...znan da ce sad pocet komentari ala "onda je ti zaobiđi",ali samo kazen kako steta,jer nije ovo jedina tema sa tin problemon... |
| | |
| | #1194 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Ovak je ok, al stvarno nista posebno, prosjek.. Jedino sto me uzasno zivcira kod nje je to da se bas vidi kako je nesigurna zbog tih zubi svojih i kad se smije svaki put je toliko isforsano i preocito je da pazi da se nekak nasmije, a da se to ne primijeti..bezveze, tak sam jos vise skrece pozornost na to.. |
| | |
| | #1196 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Godina: 27
Poruka: 41
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
uvijek, ako te nesto zivcira, imas daljinski ![]() | |
| | |
| | #1199 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Renko // Kunolovac vrlo rijetko gledam kunolovac,a kada gledam to je uglavnom kada mi je dosadno i fakat nemam šta raditi. lorena mi je onak, prosjek cura, nije sad da je ruzna, ali mi nije ni superextramegajako sexy da cu sad drkat na nju...onako solidna je,barem po mom mišljenju! Sanja mi je lijepša,ne znam zasto,al mi je nekako seksipilnija od ove... jos jednom kazem,ako ste gledali godisnjicu kunolovca,mogli ste usporediti koja je bila ljepsa ![]() |
| | |
| | #1200 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ej ljudi... malo sam pratila ovo temu... vjerojatno sam jedna od dve-tri cure na ovoj temi ali jbg.... kad nisam negdje vani il s dečkom pogledam neki dobar film ili kunolovac (bolje mi je ono prvo). cura je prosječna, slatkica je, ne treba ju previše hvaliti ali ne treba ni govoriti da je "ružna" jer to nikako nije... kao što sam rekla - prosječna. što se tiče emisije. emisija je "nikakva", ne volim ovakve emisije, ali ima ljudi koji ju vole (kao moja stara). prije nekoliko dana,ona mene pili da joj mob dam da nazove kunolovca ja joj kažem nedam i gotovo... ono mislim zvat ce i nis od toga.. pa se docepala kucnog i nazove ona i kad ono odmah ju prime, kaže ime životinje dobije 5 tisuca kuna i super.... meni je bilo cudno, drago mi je da je pare dobila ali ipak, koliki se trude i nista... natovare si prevelik racun, ali sami su si krivi. lo ok si mi, al sanja mi je simpatičnija... ne znam zakaj, iako još jednom kažem, lo, lijepa si cura, ugodnog glasa i cak me ne boli glava kad gledam kunolovac.... mislim sve najbolje o tebi... ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

jos jednom kazem,ako ste gledali godisnjicu kunolovca,mogli ste usporediti koja je bila ljepsa