| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: DOLCE baš simpa curetak,a kaj će joj toliko pierceva da ih proda ko staro željezo kad ... |
| | #1264 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Renko // Kunolovac Mislim da se ona bas kao i sanja odlucila pumpat sise Jer nekako mi se cine dasu joj vece od prije, ili je to bila onakva majica s dekolteom pa zbilja ne znam ![]() Inace Lorena vodi emisiju sljedeca dva tjedna,nema sanje,a svaki put kad bacim pogled na kunokradicu renko me sve vise iritira,samo gleda u kameru sa strane,grize usta,i nista ne govori nebi da je Gospa od cukra |
| | |
| | #1266 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Godina: 27
Poruka: 41
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Mislim da ce prije jos nesto probusit nego pumpat ![]() E patko, reci ti meni sto bi ona trebala raditi kad nikog ne pustaju u emisiju skoro punih dva sata? Neka samo stoji, meni odgovara ![]() |
| | |
| | #1267 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ma lorena je najbolja ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #1269 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
Lorena Renko // Kunolovac
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.