| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Nisu uopce ni u faci slicne, mozda na jednoj slici. Cak ni u profilu nemaju ni slicni nos ni usne ... |
| | #1341 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Godina: 27
Poruka: 41
![]() | Nisu uopce ni u faci slicne, mozda na jednoj slici. Cak ni u profilu nemaju ni slicni nos ni usne ni bradu, tako da me cudi kad vec toliko vremena provodite analizirajuci sve i svasta da to niste vidjeli I evang1, ove si slike uzeo sigurno iz nekog filmica s neta (na kojoj je sigurno bilo i ime ove Denice ili sto vec) tako da si i sam znao da to nije mala Vrlo nisko ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 20-08-08 u 09:46. |
| | |
| | #1342 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 9
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac napaljenici, natjerali ste me da se odem registrirati i ostaviti ovdje jedan komentar... pa kako vam nije zao cure, daj se malo ohladite s tim komentarima i slikama i ostavite curu na miru sta mislite kako bi vama bilo da odjednom neko na vas iskomentira 150 stranica i stavlja vase slike vidi se da nemate zivot, a kamoli nesta vise. tu gnjavite Lorenu, a tako i ostale cure, pa ostavite ih na miru vise daj se sklluirajte vise mislite da ce te nesta postici s time? ali vi ste jos pubertetlije, cura je full draga i vjerujem dajoj nije ugodno kada cita te vase napaljene komentare... molim admina da ovo neobrise Lorena imas moju punu podrsku... |
| | |
| | #1350 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |