Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Žene
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; :: i da, obzirom da je svima vama van rijeke pierce nepoznat pojam, slobodno odahnite, jer ga skidam ... smileya jel, jer ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-07-07, 22:12   #11 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Lorena_Renko

Datum registracije: 22-07-07
Godina: 22
Poruka: 49
Lorena_Renko se izdvaja iz mase
Re: Lorena Renko // Kunolovac

:: i da,
obzirom da je svima vama van rijeke pierce nepoznat pojam,
slobodno odahnite,
jer ga skidam ...
smileya jel,
jer se bojim povlacenja zubnog mesa (ne treba mi to opet),
a i zbog rtl-a ... ::
Lorena_Renko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 22:14   #12 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

pa pozdrav onda i dobrodošla, lovokradicu ne gledam pa nish od primjedbi
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 22:24   #13 (permalink)
Starter

:: u biti, da ja vas pitam,
jel smiley televizican?
briem da nije ::
Lorena_Renko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 22:27   #14 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,761
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

pozdrav, ako se planiraš zadržati klikni ovdje pa nam se malo predstavi

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 23:48   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-07
Poruka: 14
pixie se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Lorena_Renko Pogledaj Poruke
:: i da,
obzirom da je svima vama van rijeke pierce nepoznat pojam,
slobodno odahnite,
jer ga skidam ...
smileya jel,
jer se bojim povlacenja zubnog mesa (ne treba mi to opet),
a i zbog rtl-a ... ::
Pa nije svima van Rijeke pierce nepoznat pojam,nemoj tako ...nego,koko,one na obrvi VRAĆAJ!!!!!!BILO JE PREJEBENO!!!!I da znam da ti se upalilo i svašta jel,ali probaj to nekako obnoviti..nego,ja osobno smileyja nisam uočila dok se smiješ...neznam....nemoj ga skidat osim ako je zubno meso u pitanju....nego,ti si super u emisiji,NADAM SE ,da je to samo privremeno i da ćeš dobiti neki normalniji angažman,iako, ako je plaća dobra j..... sve!Nego,ja osobno te definitivno ali ono 1000% vidim na MTV-ju al jebi ga,valjda mora to biti tako....jer gle generalno,rtl nema baš neke iole dobre vlastite emisije,tako da koliko god voditelj bio dobar ako je emisija glupa j... ga....nego,head up curo,simpa si i sve je okej,a komentara će ti uvijek biti,glavno da se emisija gleda,što je pohvalno samim time za tebe,jer emisija je glupa te ide kasno i očito se gleda zbog tebe,jer si drugačija i zanimljiva ....OKE hahahahah nego,do your thing i biti će boljih angažmana ajde POZDRAV LO!!!!!!

Citat:
:: pa ekipa pozdrav,
ne citam ja nikakve komentare nego mi se frend javio i obavijestio me kako da ubijem slobodno vrijeme,
i evo me sada ...
daklem, sha mai i na forumu.hr nesh?
chem pogledat

nadalje, space imam negdje od 2 ili 3. mjeseca,
a sad sam ga stavila na private
jer su se budale s kojim sam nekad bila prijateljica sada sjetili obnoviti to isto,
iz ... pogadate koih razloga ...
a to mi nekako ne prolazi, pa bolje ovako ...

i ... eto ...
ako zelite komunicirati, chem navratiti tu i pojasniti vam sve sto vas zivcira oko emisije, da moze drukcije bilo bi ...

and btw, radio ne napustam,
tomie ipak familija ::
I koko,hahhah čitaš komente,ionako si ih popljuvala u svom komentu na myspaceu :: poslao mi frend link na forum di se ekipa nasla njatke ... krepala od smijeha koliko luzera postoji na ovom svijetu ... a koi bi dali prkna da budu ovdje ... isti djir ko i kad su kenjali po radiu, jel ... isss ... ajde, sad sam se nakrmila i idem jos malo ubit oko ... pusssse! :: tako da BE HONEST ---- poznata si sada,važemo ti riječi bahahha ..... i javio ti je link sa komentima....a lijepo je što te Silvač brani na croportal.hr-u ccccccc jel pomaže antiseptik kod piercinga?hhaha

Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 01:14.
pixie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 00:10   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 19
Poruka: 93
dvrhovec se izdvaja iz mase

lijepo je kad ima voditeljica koje su internetski pismene i voljne komunicirati s nama, "običnim smrtnicima" ...
dvrhovec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 00:45   #17 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: pixie Pogledaj Poruke
I koko,hahhah čitaš komente,ionako si ih popljuvala u svom komentu na myspaceu :: poslao mi frend link na forum di se ekipa nasla njatke ... krepala od smijeha koliko luzera postoji na ovom svijetu ... a koi bi dali prkna da budu ovdje ... isti djir ko i kad su kenjali po radiu, jel ... isss ... ajde, sad sam se nakrmila i idem jos malo ubit oko ... pusssse! :: tako da BE HONEST ---- poznata si sada,važemo ti riječi bahahha ..... i javio ti je link sa komentima....a lijepo je što te Silvač brani na croportal.hr-u ccccccc jel pomaže antiseptik kod piercinga?hhaha
:: amm,ok ... sad sam malo confused ...
koliko ja znam decko mi nije ni na jednom forumu jer nam i myspace ide krnje tako da sumnjam,
u biti me stvarno zanima koji su to ljudi jer kuze situaciju sto je meni bitno,
glavno da ja radim sto mi ide i toeto ... zadovoljna sam s rtl ekipom, indeed I am ...
nego - antiseptik i piercing?
gubljenje do bola ...
i da citam sad komentare jer mi je frend postao linkove i tu sam se samo ulogirala jer u biti ne volim ovakvu vrstu komunikacije,
al eto ... uhvatili ste se mog privatnog zivota pa moram malo intervenirati ::
Lorena_Renko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 00:56   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-07
Poruka: 14
pixie se izdvaja iz mase
Citat:
:: amm,ok ... sad sam malo confused ...
koliko ja znam decko mi nije ni na jednom forumu jer nam i myspace ide krnje tako da sumnjam,
u biti me stvarno zanima koji su to ljudi jer kuze situaciju sto je meni bitno,
glavno da ja radim sto mi ide i toeto ... zadovoljna sam s rtl ekipom, indeed I am ...
nego - antiseptik i piercing?
gubljenje do bola ...
i da citam sad komentare jer mi je frend postao linkove i tu sam se samo ulogirala jer u biti ne volim ovakvu vrstu komunikacije,
al eto ... uhvatili ste se mog privatnog zivota pa moram malo intervenirati ::
Mislim da je od Silvija nick na croportalu antiseptik 99,9%...pitaj ga...pa čuj privatan život postaje javni jednom kada postaneš javna osoba...ionako si i sama na blogu pljuvala npr.Miu Kovačić tako da what is the problem this is the way it goes bhhaha pripremi se.....vrijeme je.....you got what you were looking for.....so...

Citat:
u biti me stvarno zanima koji su to ljudi jer kuze situaciju sto je meni bitno
Ha,koji ljudi?????Čuj ionako si svoj život koko stavila poprilično detaljno na net,pa sada zaista ako se netko i uhvati komentirati zašto ne bi smio?Ne detaljno nego DETALJNO sa imenima i prezimenima si se eksponirala putem bloga i myspacea ...pa sama si dala uvida u svoj život tako da budi spremna na komentare...ljudima si dala potpuni uvid u svoj život....i prala razne ljude....tako da.....pametno ili ne....chesh vidjet...ali da DO YOUR THING.....definitivno odskačeš od bilo kojeg voditelja kod nas.....tko bi se inače ulogirao i tu išao komentirati sa imenom i prezimenom...hm hm ....zapravo čini mi se da ti ne žudiš za slavom nego radiš ono što voliš bez kompleksa a ša reć nego RESPECT i budi spremna na komentare.....hahhahahha pozdrav emisija će ti počet bhahaha

Koristi edit!

Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 01:15.
pixie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 01:17   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 24
Fitz se izdvaja iz mase

Pozz Lorena

Navrati nekad na forum.hr ako želiš, hehehe

Pirs se ne vidi....daj se malo otvorenije smij, zasto ga skrivas?

BTW. Jel to samo meni ide sat krivo?
Fitz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 01:51   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-12-06
Godina: 23
Poruka: 153
Poggiali se izdvaja iz masePoggiali se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Poggiali

Evo nešto od mene

Zadnji Uredio Poggiali : 23-07-07 u 01:55.
Poggiali je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kunolovac, lorena, renko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 6 (4 članova i 2 gosta)
cell, qwertzqay, TigarZG1, zgb1986
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113