| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; :: i da, obzirom da je svima vama van rijeke pierce nepoznat pojam, slobodno odahnite, jer ga skidam ... smileya jel, jer ... |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: i da, obzirom da je svima vama van rijeke pierce nepoznat pojam, slobodno odahnite, jer ga skidam ... smileya jel, jer se bojim povlacenja zubnog mesa (ne treba mi to opet), a i zbog rtl-a ... :: |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Citat:
...nego,koko,one na obrvi VRAĆAJ!!!!!!BILO JE PREJEBENO!!!!I da znam da ti se upalilo i svašta jel,ali probaj to nekako obnoviti..nego,ja osobno smileyja nisam uočila dok se smiješ...neznam....nemoj ga skidat osim ako je zubno meso u pitanju....nego,ti si super u emisiji,NADAM SE ,da je to samo privremeno i da ćeš dobiti neki normalniji angažman,iako, ako je plaća dobra j..... sve!Nego,ja osobno te definitivno ali ono 1000% vidim na MTV-ju al jebi ga,valjda mora to biti tako....jer gle generalno,rtl nema baš neke iole dobre vlastite emisije,tako da koliko god voditelj bio dobar ako je emisija glupa j... ga....nego,head up curo,simpa si i sve je okej,a komentara će ti uvijek biti,glavno da se emisija gleda,što je pohvalno samim time za tebe,jer emisija je glupa te ide kasno i očito se gleda zbog tebe,jer si drugačija i zanimljiva ....OKE hahahahah nego,do your thing i biti će boljih angažmana ajde POZDRAV LO!!!!!! ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 01:14. | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
koliko ja znam decko mi nije ni na jednom forumu jer nam i myspace ide krnje tako da sumnjam,u biti me stvarno zanima koji su to ljudi jer kuze situaciju sto je meni bitno, glavno da ja radim sto mi ide i toeto ... zadovoljna sam s rtl ekipom, indeed I am ... nego - antiseptik i piercing? gubljenje do bola ... i da citam sad komentare jer mi je frend postao linkove i tu sam se samo ulogirala jer u biti ne volim ovakvu vrstu komunikacije, al eto ... uhvatili ste se mog privatnog zivota pa moram malo intervenirati :: | |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 14
![]() | Citat:
pripremi se.....vrijeme je.....you got what you were looking for.....so...Citat:
![]() Koristi edit! Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 01:15. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Eva Mendes
|
Natali Dizdar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 6 (4 članova i 2 gosta) | |
| cell, qwertzqay, TigarZG1, zgb1986 |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:18.

...nego,koko,one na obrvi VRAĆAJ!!!!!!BILO JE PREJEBENO!!!!I da znam da ti se upalilo i svašta jel,ali probaj to nekako obnoviti..nego,ja osobno smileyja nisam uočila dok se smiješ...neznam....nemoj ga skidat osim ako je zubno meso u pitanju....nego,ti si super u emisiji,NADAM SE ,da je to samo privremeno i da ćeš dobiti neki normalniji angažman,iako, ako je plaća dobra j..... sve!Nego,ja osobno te definitivno ali ono 1000% vidim na MTV-ju al jebi ga,valjda mora to biti tako....jer gle generalno,rtl nema baš neke iole dobre vlastite emisije,tako da koliko god voditelj bio dobar ako je emisija glupa j... ga....nego,head up curo,simpa si i sve je okej,a komentara će ti uvijek biti,glavno da se emisija gleda,što je pohvalno samim time za tebe,jer emisija je glupa te ide kasno i očito se gleda zbog tebe,jer si drugačija i zanimljiva ....OKE hahahahah
nego,do your thing i biti će boljih angažmana ajde POZDRAV LO!!!!!!
tako da sumnjam,
::