| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: zeljko_ri a i kakvo je ovo Lorenino pisanje? pun gramatičkih grešaka,navodnih engleskih riječi koji se ... |
| | #203 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac ljudi, slike!!! koga briga za pisanje i gafove ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #209 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: prvo ovako - pa do pocnem pravo opatijsko/rijecki JEBO MAJKU!!! kakvo medijsko uzdizanje? radim posao kao svaki drugi - zasto? zbog para tebra! da mogu posteno zaradit bi i dalje konobarila! daklem - pisala sam blog jer mi se jebeno pisalo, nista tu nije za sakriti ... ALI ... pobrisala sam ga jer dok sam bila anonimus fuckalo se zivo ljudima za moj prekid i sto vec god ... no, sada su se stvari promijenile i nie moi bed sto ljudi koi nemaju svoj zivot moraju naveliko raspravljati o moim bivsim deckima, zasto sam prekinula, zasto moa frendica vo, zasto ja no ... biga ekipa - sto se procitali ste procitali, nie to filozofski traktat ... i naravno da cu vam sad poslat kou slikicu, nie stvar samopromidzbe ili eksponiranja vec zato sto ja jebenih 6 godina visim po netu, dizem profile, zajebavam se s ljudima, msn, icq, ... radila sam iste stvari koe radim sad (NO njima se sada pridaju druga znacenja) sad malo jasnije zasto se zivciram? normalna sam cura, sve mie ovo novo, trudim se oko posla jer i ako je on po vama sranje - meni to donosi novac za osiguranje auta and stuff! so I just do not care ... jednostavno je - ne vodim nikakav fensi zivot - odmor, posao, ekipa i zajebancija zelite li pricati o meni - samo dajte, ako ne - zatvorite ovo, nie da cu plakat ... i ono, "gramaticke greske" - give me a break, pisem kako pisem, moj stil ... ali mda, ako imate s tim problema ukljucit cu ja Drzich style no bad feelings, kazem sto imam na umu, i kad bi bilo po mom - svi bi se upoznali, sjeli za stol i popricali normalno ko ljudi uz pivu ... :: |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:05.

:: mojne mi rech da ne kuis kolko je ovo kul ::

...svršio sam po monitoru kad sam to piso