| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; :: amm, Miu blatila nikad nisam ... jer s njom nemam nikakve veze ... ako se ne varam moa je frendica imala bijesne ... |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: amm, Miu blatila nikad nisam ... jer s njom nemam nikakve veze ... ako se ne varam moa je frendica imala bijesne izljeve u vezi s tim ... u biti tamo je na blogu sve bijelo na crno, pa ... nemam sto za skrivati, one koje nisam voljela u svojim postovima ili stovec ne volim i dalje i toeto ... nie da to i ti ljudi ne znaju ... enivejz, da raspirim dezinformacije - antiseptik ostaje netko netkovic, moi dragi s tim nema nikakve veze (as I assumed), al sam bila procitala njegove izjave i mogu reci - hvala, a naravno i svima vama kojima se svida moi stil, jel :: |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Gledajuci ove screenove ostajem i ja budan pa da gledam kunoplovca... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lorena Renko // Kunolovac pa simpa cura, neko je dobro rekal da je sexy pogledao sam 2 puta onaj "kunolovac" (il kak se vec zove) i OK, ova vodi puno bolje od one ekipe s NOVE TV kojoj je svaka druga recenica "zoviteee meeee, zovite meee, hmm..zasto me niko ne zove, zelim se igratii s vama....". kolko sam vidio , OK vodis, samo mala zamjerka, nemoj se derat kad pocnes odbrojavat jer mi probudis cijelu kucu. e da "5,4,3,2,1, .. CAROBNA GLJIVO KERNIII SADDD" ![]() PS: to si stavi u signature. ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac upravo tako!! a i posalji nam par slikica kad si vec ovdje ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 129
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac dobra emisija, svakako bolja od one na novoj-di su voditeljice iritantne do bola... čak i da ocu pogledat emisiju nemrem od njih..zovite me zovite me zovite me.... i tako cijelu emisiju... ili onaj hiperaktivni lik na OTV-u... a tu je ljepsa i simpaticnija voditeljica |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:55.

::

Do you feel lucky, Punk?