| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Lorena Renko // Kunolovac u Slike forumu; Citat: Pravi autor: felix515 Prvi put je vidim s piercingom na onim slikama i ne igleda mi nikako dobro. Neznam š... |
| | #291 (permalink) | |
| Starter | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
![]() | |
| | |
| | #295 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: ooookkk ... lijepe slike ... soo, ajmo ovako ... ako netko pogodi (tocno) ili pak bude najoriginalniji na temu - pojasnite sliku, upoladat cu neke svoje ... jer me je ovo sad tako nasmijalo da necu doc sebi jos nekih par sati ... :: |
| | |
| | #296 (permalink) |
| charolastra | Re: Lorena Renko // Kunolovac Koju sliku ti treba pojasniti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #299 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 32
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac Citat:
krtica u sistemu... al ni prva ni zadnja (sa krticama) PS mogu ja samo pitat, jel samo slušaš nelly i justina i tako taj pop ili? Zadnji Uredio Flea : 21-08-07 u 23:49. | |
| | |
| | #300 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 22
Poruka: 49
![]() | Re: Lorena Renko // Kunolovac :: pirsinzi - nazalost, moi najdrazi se upalili, ovi na obrvi ... zatim, zbog labreta mi se pocelo spusati zubno meso, pa takodjer fijuuu ... a smileya ste svi popljuvali pa sam ga se rijesila (not really)malo me previse grebao po prednjim zubima ... a ostatak pierceva i dalje ostaje na meni justina i nelly furtado volim poslusati, iako sam vjecni fan Jovanottija ... kao jedna od glazbenih urednica dosta sam u glazbi, pa cesto mijenjam najdraze glazbene stilove ... :: |
| | |
![]() |
| Tagovi: kunolovac, lorena, renko |
« Lorena Kovač
|
Peta Wilson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.

Izgleda jako jako umjetno ...

::